Autonieuws

Fiat 500 TwinAir laat stoere kant zien

Fiat voegt opnieuw een versie toe aan het gamma van de 500. Het model is genaamd ‘TwinAir’ en daarmee wordt deze motoraanduiding voortaan ook de naam van een uitvoering. Volgens Fiat laat de 500 zich als TwinAir van zijn stoere kant zien.

De lijst met uitvoeringen van de Fiat 500 wordt steeds langer. We zagen de afgelopen tijd onder meer de 500 NL, 500 by Diesel en 500 Gucci voorbij komen. Bovendien, zo laat Fiat weten, is het model leverbaar met opvallende kleuren als roze en mat zwart. Een ruime keuze zul je denken, toch houdt Fiat de 500 graag onder de aandacht en voegt het nu deze 500 TwinAir aan het gamma toe.

Grijstinten
‘TwinAir’ staat bij Fiat hierdoor niet langer alleen voor de onlangs tot ‘Engine of the Year 2011’ bekroonde tweecilinder benzinemotor (85 pk) maar ook voor een uitvoering. Om dat te benadrukken introduceert Fiat twee stoerdere TwinAir-uitvoeringen. Het model is onder meer voorzien van zwarte 15 inch lichtmetalen velgen, een achterspoiler (niet op 500C), een interieur met antracietgrijze halflederen bekleding en matgrijze dashboardafwerking en zwarte hemelbekleding. Een radio/CD/MP3-speler, elektrisch bediende zijruiten en buitenspiegels behoren tot de standaarduitrusting en in combinatie met de Dualogic versnellingsbak wordt de auto voorzien van schakelflippers. Ter gelegenheid van de introductie behoort een handbediende airconditioning eveneens tot de standaarduitrusting. De 500 TwinAir staat voor minimaal € 14.495,- in de prijslijsten terwijl de 500C TwinAir er is vanaf € 17.295,-.

TwinAir Plus
De TwinAir Plus uitvoering completeert bovengenoemde uitrusting met het Blue&Me communicatiesysteem en zwarte 16 inch lichtmetalen velgen. Optioneel is de TwinAir Plus bovendien uit te rusten met matgrijze spiegelkappen en een in metallic zwart afgewerkt dak en achterspoiler. Dit model is er vanaf € 15.795,-.

Gerelateerde artikelen

Fiat 500: onderzoeksbureau wakkert perceptie 'vrouwenauto' aan

Autonieuws
Fiat 500: onderzoeksbureau wakkert perceptie 'vrouwenauto' aan
> Artikel lezen

Kleine facelift voor Fiat 500 & 500C

Autonieuws
Kleine facelift voor Fiat 500 & 500C
> Artikel lezen

Castagna snapt het principe van een echte Fiat 500 Cabrio

Autonieuws
Fiat 500 cabrio
> Artikel lezen

Rivièra Maison maakt écht vrouwenautootje van Fiat 500

Autonieuws
Fiat 500 Rivièra Maison
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.