Autonieuws

Nieuw kledingpakket voor BMW Z4

BMW lanceert Design Pure Balance voor de Z4, een optioneel designpakket dat de roadster stijlvol kleedt met chique kleurcontrasten.

Een BMW Z4 bedeeld met Design Pure Balance wordt gekenmerkt door de speciale exterieurlak Mineral White welke exclusief binnen dit designpakket valt. Zeer fijne metaaldeeltjes in de lak geven de carrosserie een glanzend effect mee waardoor de Z4 volgens BMW nog meer uitstraling krijgt. Wie het stylngpakket besteld is overigens niet gebonden aan deze unieke lakkleur, het verkrijgbare palet kent meerdere tinten, al dan niet metallic.

Chocoladebruin
Het interieur van de Z4 Design Pure Balance krijgt tevens een special treatment. Cohiba Brown is hier het nieuwe leder waarmee het bovenste deel van het dashboard, de bovenste deurpanelen en de stoelen zijn bekleed. Naden in contrasterend Lotus White werken het geheel af, samen met extra zwart lederen accenten met Umbra stiksels. Niet van af te wijken is het gelakte hout Fineline Anctracite en de sportstoelen, die zijn namelijk standaard.

Gerelateerde artikelen

Teaser time: opvolger BMW Z4 laat zich zien

Spyshots
BMW teaser
> Artikel lezen

BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'

Autonieuws
BMW: 'Concept Z4 staat dichtbij productiemodel'
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.