Autonieuws

Fisker Karma

Definitieve prijzen Fisker Karma iets hoger

Karma-importeur Kroymans was bij de eerdere berekening net iets te optimistisch. De instapprijs van de sportsedan valt bijna vier mille hoger uit dan de eerste schatting.

Definitieve prijzen Fisker Karma iets hoger
Afgelopen zomer presenteerde Kroymans in haar showroom in Hilversum het Amerikaanse technologische wonder en schotelde destijds een vanafprijs van € 98.000,- voor. Helaas gooide de prijsstijging vanuit Fisker zelf roet in het eten voor Kroymans. De nieuwe instapprijs van de Amerikaan wordt daarom verhoogd naar € 85.500,- exclusief btw (€ 101.745,- incl).

EcoSport of EcoChic
Naast de basisuitvoering, die bij Fisker als EcoStandard door het leven gaat, is de Karma leverbaar in een tweetal completere varianten. Neem bijvoorbeeld de EcoSport die standaard voorzien is van lederen bekleding een navigatiesysteem. Opvallend is dat de € 111.265,- kostende EcoSport ook leverbaar is met tri-tone leder voor een meerprijs van € 2.100,-. Als topmodel levert Kroymans de EcoChic voor € 117.215,- die standaard afgewerkt is met Rescued Walnut Burl hout en driekleurig bamboeviscose.

De productie van de Karma zal komende februari opgestart worden en nog voor de AutoRai 2011, die in april start, zullen de eerste modellen op Nederlands kenteken staan.
Redactie
Door Redactie
Definitieve prijzen Fisker Karma iets hoger
Definitieve prijzen Fisker Karma iets hoger

Mis geen belangrijk Fisker-nieuws meer

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en mis geen enkel nieuws meer van jouw favoriete merk.

Zoeken

Merk- & modeldossiers