Autonieuws

Prijzen vernieuwde Renault Espace

Onlangs heeft Renault hun vlaggenschip, de Espace, marginaal vernieuwd en daar horen dito prijzen bij. De Dynamique is komen te vervallen waardoor de luxueuzere Celsium en de Initiale als uitrustingniveaus overblijven.

Rijden in de licht bijgepunte Renault Espace kan vanaf € 41.190,-. Exact dezelfde prijs die Renault voorheen vroeg voor de 170 pk sterke 2.0T-motor in de uitvoering Celsium. Voor de gelijk gemotoriseerde Initiale wil de Renault-dealer minimaal € 48.190,- ontvangen. Tot zover de beschikbare benzine-uitvoeringen. Dieselen kan met de tweeliter dCi met 150 pk of de nieuwe 175 pk sterke variant en in combinatie met handbak (standaard) of automaat. Prijzen voor de Espace dCi 150 FAP bedragen € 44.690,- voor de Celsium en € 51.690,- voor de Initiale. Voor de automaat draag je een meerprijs van € 2.000,- af. Bij de dCi 170 FAP is het afnemen van een automaat verplicht en daarvan zijn de vanafprijzen € 48.190,- (Celsium) en € 55.190,- (Initiale).

Uitrustingen
De standaarduitrusting van iedere Espace omvat voortaan elektronisch geregelde airconditioning, lichtmetalen 17 inch wielen, gedeeltelijk met leder beklede stoelen en de Renault Handsfree Card. Metallic lak is tevens inbegrepen en kopers kunnen kiezen uit zeven verschillende kleuren waaronder het nieuwe Bleu Perle. Ook debuterend op de Espace is het standaard geïntegreerde Carminat TomTom-navigatiesysteem met kaarten voor geheel Europa en toegang tot de vele TomTom Live-diensten, zoals weerberichten en actuele flitsinformatie. Koplampen met LED-dagrijverlichting maken onderdeel uit van de doorgevoerde aanpassingen en in het interieur zijn er voortaan hoogglanzend zwarte accenten.

Initiale en Pack Lumière
De Espace Initiale is bovenop de voorzieningen van de Celsium nog voorzien van volledig lederen bekleding, parkeersensoren aan de voor- en achterzijde, elektrisch verstelbare en verwarmbare voorstoelen en bi-xenonkoplampen. Tot slot is de Pack Lumière in het leven geroepen. Voor een bescheiden bijbetaling van € 895,- wordt de Espace dan uitgerust met een groot glazen en elektrisch te openen en sluiten (schuif/kantel) panoramadak.

Voor de Grand Espace gelden dezelfde beschikbare aandrijflijnen als de korte versie en de prijzen liggen iedere keer € 1.500,- hoger. Bestellen kan vanaf 1 november waarna een maand later de levering op gang komt.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Renault Espace ontvangt prijskaartjes

Autonieuws
Renault Espace prijzen
> Artikel lezen

Design nieuwe Renault Espace staat vast

Autonieuws
Design nieuwe Renault Espace staat vast
> Artikel lezen

Wat je moet weten over de nieuwe Renault Espace

Autonieuws
Wat je moet weten over de nieuwe Renault Espace
> Artikel lezen

Nieuwe Renault Espace geen verrassing meer

Spyshots
> Artikel lezen

Eerste officiële foto's nieuwe Renault Espace

Autonieuws
Renault Espace
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.