Autonieuws

Opel Astra Sports Tourer ontvangt prijskaartje

Opel Nederland zet de Astra Sports Tourer in december vanaf € 20.395,- bij hun dealers in de showroom. Ook andere verkrijgbare uitvoeringen kregen een prijskaart opgeplakt.

De nieuwe Opel Astra Sports Tourer moet officieel nog voorgesteld worden in Parijs en nu al kan de Nederlandse importeur de prijzen ervan vertellen. Instappen in de nieuwe Opel Astra Sports Tourer doe je in de 1.4 liter benzine met 100 pk die dus € 20.395,- kost. Met de uiteindelijke prijsstelling van de 1.4 liter EcoFlex wordt nog gerekend. Die van de 1.3 liter diesel-EcoFlex met 95 pk is al wel bekend, namelijk € 23.745,-. Andere modellen met een reeds omgehangen prijskaartje zijn de nieuwe 120 pk sterke 1.4 turbobenzine (€ 21.795,-) en de 2.0 CDTi (€ 32.295,-), goed voor 160 pk.

Intro-edities
Om de lancering van de Astra Sports Tourer luister bij te zetten heeft Opel speciale introductiemodellen annex optiepakketten samengesteld. Deze worden tijdelijk tegen een aantrekkelijk tarief aangeboden. Zo is er straks het Edition+ pakket te bestellen met daarin 17 inch lichtmetalen velgen, mistlampen vóór en een 3-spaaks lederen stuurwiel. Naast dit pakket bestaan er ook nog het Sport+ en het Cosmo+ pakket. Het klantvoordeel op deze introductiepakketten varieert tussen de € 700,- en € 1.100,-. Iedere Astra-station kan standaard al rekenen op een bovengemiddelde uitrusting en vooruitstrevende accessoires als het adaptieve FlexRide-onderstel, een adaptieve koplampsysteem Adaptive Forward Lighting (AFL+) genaamd en de AGR-gecertificeerde ergonomische comfortstoelen. Ook het Opel Eye frontcamerasysteem, dat verkeersborden herkent en bestuurders waarschuwt wanneer ze onbewust van hun rijbaan afwijken, behoort tot de uit te rusten innovaties.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar

Autonieuws
Nieuwe Opel Astra Sports Tourer ook al klaar
> Artikel lezen

Opel Astra Sports Tourer volgt al snel

Spyshots
Opel Astra Sports Tourer
> Artikel lezen

Opel vraagt € 22.295,- voor Astra Sports Tourer

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!

Autonieuws
Opel Bi-Fuel: het antwoord op de hoge brandstofprijzen!
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.