Automultimedia

Navigatie- en audiosysteem op 1-DIN formaat

Pioneer brengt de ANH-P10MP op de markt. Dit compacte apparaat is niet alleen een radio maar ook een navigatiesysteem. De ANH-P10MP is een moderne autoradio gecombineerd met een modern navigatiesysteem.

Het navigatiegedeelte is uitermate krachtig door de nieuwe snelle processor en het interne geheugen dat uitgebreid werd tot 32MB. Hierdoor wordt een route sneller berekend en wordt een groter gebied opgeslagen als men een CD beluistert tijdens het navigeren. De nieuwe Europese database bevat een completer gedeelte van Finland en een overzichtskaart van Tsjechië, naast een uitbreiding van de gegevens in de andere landen. Bovendien worden snelheidsbeperkingen actief getoond op het scherm: je weet dus steeds hoe hard je op de gekozen weg mag rijden. Het OEL scherm werd herschikt waardoor de pijlinstructies en straatnamen een heel stuk duidelijker werden. Ook is het nu mogelijk tijdens het navigeren audio informatie van het scherm af te lezen. Voor een aantal landen is de ANH-P10MP uitgerust met TMC informatie (Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noord-Italië).
 
Naast het navigatiegedeelte werd tevens het audio gedeelte uitgebreid. De krachtige D4Q Fm-tuner garandeert een weergaloos luistercomfort, terwijl de Mosfet 50 versterker, ook bij hoge volumes, een onvervormde klank de wagen instuurt.
Het CD-mechanisme is geschikt voor MP3, WMA (v9) en zelfs Wav files. De BMX en COMP equalizer settings zijn speciaal voor deze gecomprimeerde formaten ontwikkeld en zorgen voor een ongekende weergave van o.a. de MP3’tjes.
De EEQ, EQ-EX en SFEQ equalizer settings zorgen voor een makkelijke geluidscontrole, terwijl de High-Pass-Filter en de Low-Pass-Filter een optimaal rendement uit de gekozen luidsprekers halen.
 
Het gebruiksgemak wordt gediend door de ASL-functie, die het volume automatisch aanpast aan het omgevingslawaai (wind, banden, motor). Bovendien is er een aansluiting voorzien om de originele stuurafstandsbediening van populaire wagens te blijven gebruiken in combinatie met de ANH-P10MP.
De hands free-telefoon ingang laat dan weer toe je GSM-carkit aan dit Pioneer toestel te koppelen waardoor je gesprekspartner via je audio luidsprekers glashelder te verstaan is, en dit zonder de hinderlijke luidspreker van je Car-kit.  De Sub-Display Output laat bovendien toe om het originele schermpje in tal van wagens te blijven gebruiken om audio informatie weer te geven.
Ten slotte zorgt de instelbare rode / groene toetsenverlichting er voor dat dit hi-tech navigatietoestel perfect integreert in het dashboard van de meeste wagens.
 
De adviesverkoopprijs is vastgesteld op € 1399,-.

Gerelateerde artikelen

Zoutstrooiers uit winterslaap gehaald tegen aanhoudende droogte

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP

Autonieuws
Volkswagen Golf GTI is zoveelste slachtoffer van WLTP
> Artikel lezen

Vietnamese VinFast reist wel af naar Parijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Stijlvol eerbetoon: Bentley Mulsanne W.O. Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

McLaren Senna voor de prijs van een Kia Picanto

Autonieuws
> Artikel lezen

Zo zag je de Ferrari 812 Superfast nog nooit

Fotogalleries
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.