Automultimedia

Sony CDX-M9900 met TFT-display en animaties

Sony introduceert een compleet nieuwe autoradio met CD-speler en diverse audio/video mogelijkheden. Zo is de CDX-M9900 voorzien van een TFT-display waarop filmpjes en foto´s te bekijken zijn. Je kunt er zelfs een digitale camera of DVD-speler op aansluiten.

De toepassing van exclusieve Sony-audiotechnologie zoals Drive-S maakt de CDX-M9900 tot een krachtige CD-tuner met een uitmuntende geluidskwaliteit en grote duurzaamheid. Drive-S maakt onder andere gebruik van het Xplod S-MOSFET vermogens-IC, een nieuw ontwikkeld plat en geruisloos CD-mechanisme en een verbeterd audiocircuit met grote audiocondensatoren. Samen vormen deze technologieën de basis voor een nieuwe generatie high-end Sony CD-tuners met een indrukwekkende signaal-ruisverhouding van >100dB. Andere voordelen zijn een zeer precies werkende laser pick-up met laag vermogen en de nieuwste servosturing voor snelle toegang tot tracks, een nauwkeurig uitgebalanceerd dempermechanisme dat garant staat voor een hoge schokbestendigheid en BBE-MP voor een perfecte weergave van MP3-bestanden. Door al deze elementen biedt dit topmodel uitstekende allround audioprestaties.

Uniek TFT-display voor verbluffende graphics
De CDX-M9900 is momenteel als enige 1DIN CD-tuner voorzien van een TFT-display. Het beeldscherm kan 32.000 kleuren tegelijkertijd weergeven en biedt gebruikers de mogelijkheid om fantastische graphics en snel bewegende afbeeldingen inclusief animaties, screensavers en achtergronden op hun autoradio weer te geven. Gebruikers die uit zijn op extra functionaliteit zullen opgetogen zijn over de mogelijkheid van de CDX-M9900 om externe videobronnen weer te geven via het 4,2 inch TFT-display, dat een resolutie biedt van 400 (horizontaal) x 96 (verticaal) en 115.200 pixels bevat (RGB).

Onovertroffen in-car amusement door geïntegreerde AV-ingang
Naast een van de meest geavanceerde in-car displays op de markt biedt deze veelzijdige CD-tuner een AV-ingang waarop gebruikers het composiet audio/videosignaal van een DVD-speler, camcorder, digitale fotocamera of zelfs een Playstation 1 kunnen aansluiten. Hierdoor gaat een geheel nieuwe wereld aan in-car amusement open. Als de auto is voorzien van een entertainmentsysteem achter, kan de CDX-M9900 op het dashboard dezelfde beelden weergeven als achterin, zodat ouders bijvoorbeeld in de gaten kunnen houden wat hun kinderen zien. Nu de Europese markt voor in-car AV-producten snel groeit, zullen de AV-opties van deze CD-tuner ongetwijfeld sterk gaan bijdragen aan zijn succes.

Geavanceerde beeldopslag en display-personalisatie
De CDX-M9900 biedt een geavanceerde beeldopslagfunctie die gebruikers de mogelijkheid biedt om het display van hun autoradio aan hun persoonlijke wensen aan te passen. Gebruikers kunnen maximaal 100 op het display weergegeven beelden "bevriezen" en opslaan in het geïntegreerde geheugen, waaronder favoriete scènes uit eigen videofilms of speciale momenten die zijn vastgelegd met een Cyber-shot digitale fotocamera.**. Hierdoor kunnen gebruikers het aanzien van hun CD-tuner perfect laten aansluiten bij hun levensstijl en hun vrienden verbluffen met voortdurend wisselende beelden.

Consumentenindicatieprijs: € 749,-

Gerelateerde artikelen

Duimen draaien voor de nieuwe Kia Ceed Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen

Autonieuws
BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen
> Artikel lezen

Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!

Autonieuws
Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!
> Artikel lezen

Waanzinnige stuurmansweg van € 75 mln loopt… dood

Autonieuws
> Artikel lezen

Analyse: autonome auto blijkt gat in de advertentiemarkt

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.