Automultimedia

Platte Pioneer subwoofer lost ruimteprobleem op

Een hoger geluidniveau of een optimale kofferruimte? Een aloud dilemma waar menig muziekliefhebbende automobilist mee loopt te worstelen. Pioneer claimt met de TS-WX77A eindelijk dé oplossing te hebben.

De Pioneer TS-WX77A is een platte actieve subwoofer die men op de bodem van de kofferruimte kan installeren. De bovenkant is afgewerkt met een krasvrije antisliplaag waardoor bagage er gewoon opgestapeld kan worden. De maatvoering van de TS-WX77A bedraagt 89 cm breed, 35 cm hoog en 82 cm diep.

Voldoende power
De subwoofer heeft een ingebouwde versterker die maximaal 200 Watt/100 Watt RMS levert. Dit is voldoende power om de twee ingebouwde subwoofers aan te sturen. Volgens Pioneer levert de TS-WX77A een stevig en strak basgeluid. De speciaal ontwikkelde poort garandeert een vlotte luchtstroom. Door middel van de montageriemen is de Pioneer TS-WX77A eenvoudig en snel te verwijderen. Het aansluiten van de subwoofer - via de RCA-ingangen - op de luidsprekers is tevens zonder enige technische kennis te realiseren. Via de afstandsbediening (niet draadloos en 6 meter kabel) is het mogelijk de basweergave naar eigen smaak af te stemmen.

Prijs
De Pioneer TS-WX77A heeft een adviesprijs van € 399,- en wordt geleverd inclusief alle benodigde kabels en bevestigingskits.

Gerelateerde artikelen

Porsche 911 GT3 RS 'vliegt' over de Ring in 6:56,4

Autonieuws
> Artikel lezen

Afrojack & co nemen eerste 'Nederlandse' Ford GT in ontvangst

Autonieuws
> Artikel lezen

Hoe gaaf! Iemand heeft een Porsche 917K als daily driver

Autonieuws
> Artikel lezen

Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?

Autonieuws
Wat kosten deze 5 elektrische auto’s als occasion?
> Artikel lezen

Citroen C4 Aircross mogelijk te koop bij AliExpress

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes-Maybach Ultimate Luxury Concept lekt uit

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.