Automultimedia

Portable navigatie van Route66: Chicago

Route66 stapt in de markt van portable navigatiesystemen. Voor het eerst komt Route66 met een portable systeem en breidt daarmee het productportfolio uit. De Route66 Chicago heeft een breedbeeldscherm, is zeer plat en weegt slechts 210 gram.

Route66 heeft al ruim tien jaar ervaring in de ontwikkeling van navigatiesoftware. Het Nederlandse softwarebedrijf is gespecialiseerd in persoonlijke mobiele navigatie. Route66 was het allereerste bedrijf in de wereld dat de markt voor on-board navigatie op mobiele telefoons betrad. Toetreding tot de markt van portable stand-alone navigatiesystemen is voor Route66 dan ook een logische stap. En met alle kennis en ervaring op zak pakt Route66 het direct goed aan.

Breedbeeldscherm, dun en lichtgewicht
De Route66 Chicago - de officiële naam van het product - heeft een 4,3 inch beeldscherm, een gewicht van slechts 210 gram en een dikte van 2,2 cm. Dat maakt de Route66 Chicago tot één van de dunste en lichtste navigatiesystemen. Net als andere systemen werkt de Chicago volgens het plug-en-play principe; doos uitpakken, stekker inpluggen en direct navigeren. De bestuurder kan daarbij kiezen voor 2D of 3D kaarten en een dag- en nachtweergave. Doordat de afslaginformatie op het scherm op dezelfde wijze wordt weergegeven als de verkeersborden langs de weg is de herkenning groot. Bovendien laat het systeem altijd twee stappen vooruit zien.

Modellen en prijzen
Route66 levert de Chicago als 6000, 7000, 8000 en 9000. Het topmodel - de Chicago 9000 - is niet alleen voorzien van kaartmateriaal van West- en Oost-Europa, maar beschikt ook over een TMC-ontvanger waarmee de verkeersinformatie in het systeem wordt ingeladen. Alle systemen zijn bovendien voorzien van flitsinformatie die continue gratis kan worden geupdate. De prijs van het systeem varieert van € 299,- voor de Chicago 6000 tot € 449,- voor de Chicago 9000.

Gerelateerde artikelen

'Honkbal'-leder maakt comeback in bijgepunte Audi TT (Roadster)

Autonieuws
> Artikel lezen

Licence to build: LEGO James Bond Aston Martin DB5

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Aston Martin verkiest het luchtruim

Autonieuws
> Artikel lezen

'Lekkerste Toyota Supra telt 4 cilinders'

Autonieuws
> Artikel lezen

Huh, Porsche 911 GT3 ook als cabrio?!

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.