Automultimedia

Multimediasysteem gebaseerd op iMac G5 computer

Tot op heden waren alle multimediasystemen in de auto gebaseerd op PC-technologie. Mattes interieurtechniek heeft een multimediasysteem ontwikkeld op basis van de iMac G5.

Reinald Mattes kreeg enorm veel vraag naar een multimediasysteem voor in de auto op basis van iMac technologie. Volgens Mattes is er tot op heden geen enkel systeem leverbaar gebaseerd op een Apple iMac. Reden genoeg voor het bedrijf, dat gespecialiseerd is in zeer exclusieve autointerieurs, om een dergelijk systeem te ontwikkelen.
 
Alles-in-één
Het resultaat is een computer die is geïntegreerd in een 17 inch beeldscherm. Het TFT-scherm is slechts 5 cm dik. Hierdoor is het systeem niet alleen mooi in het interieur te verwerken maar ook gemakkelijk mee te nemen naar huis of kantoor. Het is een kwestie van één kabel ontkoppelen en een klem om te zetten. In het scherm heeft Mattes tevens een DVD-speler gemonteerd. De muis en het toetsenbord zijn draadloos. Een UMTS en GPRS verbinding zijn beschikbaar om op internet te kunnen.
 
Exclusief interieur
Het geheel past prachtig in het interieur van deze demo-auto. Mattes heeft een Mercedes CLS geheel gestript en het interieur compleet opnieuw bekleed. Daarmee laat Mattes tevens zien waartoe ze in staat zijn op het gebied van exclusieve interieurs. Het grootste gedeelte van het interieur is bekleed met zandgeel leer en voorzien van een speciaal en chique stiksel. Ook het dashboard is met leer bekleed en zelfs de computer is overtrokken met leer. Wel jammer dat ze vergeten zijn het toestenbord en de muis dezelfde kleur te geven.
 
Prijzig
Een exclusief interieur als die van deze Mercedes CLS heeft wel een behoorlijk prijskaartje. Het compleet opnieuw bekleden van het interieur kan vanaf € 4.500,-. De prijs van het multimediasysteem ligt op minimaal € 3.500,-.

Gerelateerde artikelen

Laatste lootjes voor nieuwe Mercedes CLS

Spyshots
> Artikel lezen

Nieuwe Mercedes CLS-klasse aan de prijs

Autonieuws
> Artikel lezen

Mercedes CLS trapt nieuwe '53 AMG'-reeks af

Autonieuws
> Artikel lezen

Nu alle details van de nieuwe Mercedes-Benz CLS

Autonieuws
Nu alle details van de nieuwe Mercedes-Benz CLS
> Artikel lezen

Uitgelekt: de nieuwe Mercedes-Benz CLS-klasse

Autonieuws
> Artikel lezen

Eerste glimp Mercedes CLE (opvolger CLS)

Spyshots
Eerste glimp Mercedes CLE (opvolger CLS)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.