Automultimedia

Mobiel navigeren van deur tot deur met AND

Tegenwoordig is er veel meer mogelijk met je Pocket PC (palmtop). Zo kun je, door de AND Navigator 2005 Benelux Deluxe software te installeren, er een volwaardig navigatiesysteem van maken.

AND is al jaren bekend met routeplanners. Maar zoals het woord al zegt kunnen die alleen de route plannen en er een mooie uitdraai van maken. Het grote nadeel daarvan is dat je nog steeds op het papier moet blijven kijken. Zodra je van je route bent afgeweken wordt je niet terug geleid door de aanwijzingen. In dat geval zou je op een laptop opnieuw de route moeten invoeren, maar ook dan moet je continue op het scherm blijven kijken.

Herberekenen
Veel slimmer is de nieuwste generatie software van AND die je kunt installeren op de Pocket PC. Na installatie heb je een duidelijk menu waarmee je je bestemming in kunt geven. Via kaarten en gesproken instructies wordt je begeleid naar je bestemming. Rij je verkeerd, dan rekent het navigatiesysteem razendsnel om naar een andere route. Ook erg mooi is dat je van deur tot deur wordt begeleid. Voer het huisnummer in en je wordt voor de deur ´afgezet´.

Ook buiten de Benelux
Ondanks dat het pakket de naam Benelux draagt is ook ver over de grens nog ondersteuning. Een weekendje Parijs is daarbij geen probleem. In deze Deluxe uitvoering zijn er ook diverse speciale locaties opgenomen waaronder hotels, restaurants, bezienswaardigheden, parkeergarages en benzinestations.

Meer informatie
Kijk voor meer informatie eens op www.and-route.com of neem telefonisch contact op met Quintens Media op telefoonnummr 070-7507440.

Gerelateerde artikelen

Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?

Spyshots
Wat is Mercedes van plan met de nieuwe S-klasse?
> Artikel lezen

Hyundai gaat toch voor compleet nieuwe i40

Spyshots
> Artikel lezen

Nissan: 'Nieuwe GT-R wordt snelste ter wereld'

Autonieuws
> Artikel lezen

Reed Dumas toch bijna de peperdure VW R Pikes Peak in puin

Autonieuws
> Artikel lezen

Transfer Ronaldo zorgt voor staking onder Fiat-personeel

Autonieuws
Transfer Ronaldo zorgt voor staking onder Fiat-personeel
> Artikel lezen

Seetroën by Citroën dé oplossing tegen wagenziekte?

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.