Automultimedia

Dubbel DIN is in bij Pioneer

Geintegreerde, uitgebreide multimediasystemen in de auto worden steeds meer gemeengoed. Maar de markt voor achteraf ingebouwde audio/videoapparatuur is volgens Pioneer nog lang niet dood. Zij breiden hun aanbod hierin nog maar eens uit met vijf multimediareceivers, allen in dubbel DIN formaat.

De nieuwe multimediareceivers van Pioneer zijn naar eigen zeggen echte alles-in-een toestellen; ze bevatten niet alleen de meest uiteenlopende multimediafeatures, maar ook entertainmentfuncties, optionele navigatiemogelijkheden en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor smartphones en andere persoonlijke apparaten. De AVH-8400BT, AVH-4400BT, AVH-3400DVD, AVH-2400BT en AVH-1400DVD beschikken bovendien over touchscreens van 5.8 tot 7 inch, een eenvoudige gebruikersinterface en Bluetooth-connectiviteit. Het meest compleet is de AVH-8400BT, die voegt hier nog het zogeheten Mixtrax en de Advanced App Mode aan toe.

Mixtrax
Mixtrax is een technologie van Pioneer die de muziekbibliotheek van de luisteraar omzet naar een non-stop playlist. Persoonlijke wensen kunnen worden aangepast en voorzien worden van een hele reeks effecten uit de dj scene. De muziekdata kan vanaf verschillende bronnen komen, waaronder iPod, iPhone of USB-toestel, welke vervolgens de tracks afspeelt in combinatie met extra overgangen en effecten. In het kort komt het erop neer dat de gebruiker in de auto kan genieten van naadloos in elkaar overvloeiende non-stop mixes, waarbij de album art dansend op de beat wordt weergegeven.

Advanced App Mode
Advanced App Mode (AAM) is een variant op Pioneer’s eigen AppRadio en biedt toegang tot streaming videocontent op een compatible iPhone 4/4S of iPod Touch (4e generatie) van YouTube en andere specifieke applicaties. Bovendien biedt AMM de gebruiker toegang tot diens contacten, agenda, notities, etc.

Prijzen
De AVH-8400BT, de AVH-4400BT, de AVH-3400DVD, de AVH-2400BT en de AVH-1400DVD multimediaplayers van Pioneer zijn vanaf maart verkrijgbaar. Prijzen starten bij 369 euro tot 649 euro voor het topmodel.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer

Autonieuws
Volkswagen vertelt meer over R Pikes Peak-racer
> Artikel lezen

Duimen draaien voor de nieuwe Kia Ceed Wagon

Spyshots
> Artikel lezen

Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!

Autonieuws
Naar deze 5 auto's uit de jaren ’80 verlangen wij terug!
> Artikel lezen

Waanzinnige stuurmansweg van € 75 mln loopt… dood

Autonieuws
> Artikel lezen

Analyse: autonome auto blijkt gat in de advertentiemarkt

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen

Autonieuws
BMW gevraagd interieur saaie Hyperloop One te ontwerpen
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.