Automultimedia

Pioneer multimediarecievers

Dubbel DIN is in bij Pioneer

Geintegreerde, uitgebreide multimediasystemen in de auto worden steeds meer gemeengoed. Maar de markt voor achteraf ingebouwde audio/videoapparatuur is volgens Pioneer nog lang niet dood. Zij breiden hun aanbod hierin nog maar eens uit met vijf multimediareceivers, allen in dubbel DIN formaat.

Dubbel DIN is in bij Pioneer

De nieuwe multimediareceivers van Pioneer zijn naar eigen zeggen echte alles-in-een toestellen; ze bevatten niet alleen de meest uiteenlopende multimediafeatures, maar ook entertainmentfuncties, optionele navigatiemogelijkheden en uitgebreide aansluitingsmogelijkheden voor smartphones en andere persoonlijke apparaten. De AVH-8400BT, AVH-4400BT, AVH-3400DVD, AVH-2400BT en AVH-1400DVD beschikken bovendien over touchscreens van 5.8 tot 7 inch, een eenvoudige gebruikersinterface en Bluetooth-connectiviteit. Het meest compleet is de AVH-8400BT, die voegt hier nog het zogeheten Mixtrax en de Advanced App Mode aan toe.

Mixtrax
Mixtrax is een technologie van Pioneer die de muziekbibliotheek van de luisteraar omzet naar een non-stop playlist. Persoonlijke wensen kunnen worden aangepast en voorzien worden van een hele reeks effecten uit de dj scene. De muziekdata kan vanaf verschillende bronnen komen, waaronder iPod, iPhone of USB-toestel, welke vervolgens de tracks afspeelt in combinatie met extra overgangen en effecten. In het kort komt het erop neer dat de gebruiker in de auto kan genieten van naadloos in elkaar overvloeiende non-stop mixes, waarbij de album art dansend op de beat wordt weergegeven.

Advanced App Mode
Advanced App Mode (AAM) is een variant op Pioneer’s eigen AppRadio en biedt toegang tot streaming videocontent op een compatible iPhone 4/4S of iPod Touch (4e generatie) van YouTube en andere specifieke applicaties. Bovendien biedt AMM de gebruiker toegang tot diens contacten, agenda, notities, etc.

Prijzen
De AVH-8400BT, de AVH-4400BT, de AVH-3400DVD, de AVH-2400BT en de AVH-1400DVD multimediaplayers van Pioneer zijn vanaf maart verkrijgbaar. Prijzen starten bij 369 euro tot 649 euro voor het topmodel.

Redactie
Door Redactie

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Dubbel DIN is in bij Pioneer
Dubbel DIN is in bij Pioneer
Dubbel DIN is in bij Pioneer
Dubbel DIN is in bij Pioneer

Zoeken

Merk- & modeldossiers