Prijzen SsangYong

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Ssang Yong-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Ssang Yong in Nederland bestaat uit 4 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 95 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Ssang Yong

Een Ssang Yong rijden in Nederland kan vanaf 22.138 euro. Voor dat geld rijd je in de SsangYong Tivoli 1.2 crystal 2wd 94kW, de goedkoopste Ssang Yong van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de SsangYong Rexton 2.2exdi sapphire 4wd 133kW aut wat daarmee de duurste Ssang Yong van Nederland is.

De snelste Ssang Yong’s?

Wil jij praktisch alle andere Ssang Yong’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de SsangYong Tivoli 1.6exgi crystal 84kW bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in seconden beslist de snelst accelererende Ssang Yong die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de SsangYong Korando 1.5tgdi onyx 120kW 4wd aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze SsangYong Korando 1.5tgdi onyx 120kW 4wd aut bedraagt namelijk 193 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Ssang Yong

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Ssang Yong-modellen de SsangYong Rexton 2.2exdi sapphire 4wd 133kW aut de zwaarste is (2.860 kg) en de SsangYong Tivoli 1.6exgi crystal 84kW de lichtste (1.810 kg). En de langste? Dat is de SsangYong Rexton 2.2exdi quartz 2wd 133kW aut met een lengte van 4,85 meter. Daar tegenover staat dat de SsangYong Tivoli 1.6exgi crystal 84kW de kortste Ssang Yong is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 4,20 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de SsangYong Tivoli 1.6exgi crystal 84kW is de laagste nieuwe Ssang Yong en de SsangYong Rexton 2.2exdi quartz 2wd 133kW aut de hoogste.

Ssang Yong nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers