Prijzen SsangYong

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Ssang Yong-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Ssang Yong in Nederland bestaat uit 3 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 105 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Ssang Yong

Een Ssang Yong rijden in Nederland kan vanaf 22.138 euro. Voor dat geld rijd je in de SsangYong Tivoli 1.2 crystal 2wd 94kW, de goedkoopste Ssang Yong van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de SsangYong Korando 1.6exdi sapphire 100kW 4wd aut wat daarmee de duurste Ssang Yong van Nederland is.

De snelste Ssang Yong’s?

Wil jij praktisch alle andere Ssang Yong’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de SsangYong Korando 1.5tgdi crystal 120kW 2wd bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in seconden beslist de snelst accelererende Ssang Yong die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de SsangYong Korando 1.5tgdi quartz 120kW 2wd aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze SsangYong Korando 1.5tgdi quartz 120kW 2wd aut bedraagt namelijk 193 km/h.

Ssang Yong nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers