Prijzen Rolls Royce

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Rolls-Royce-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Rolls-Royce in Nederland bestaat uit 6 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 7 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Rolls-Royce

Een Rolls-Royce rijden in Nederland kan vanaf 360.000 euro. Voor dat geld rijd je in de Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut, de goedkoopste Rolls-Royce van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Rolls Royce Phantom 6.7 ewb 420kW aut wat daarmee de duurste Rolls-Royce van Nederland is.

De snelste Rolls-Royce’s?

Wil jij praktisch alle andere Rolls-Royce’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 4.6 seconden beslist de snelst accelererende Rolls-Royce die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut bedraagt namelijk 250 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Rolls-Royce

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Rolls-Royce-modellen de Rolls Royce Cullinan 6.8 4wd aut de zwaarste is (3.500 kg) en de Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut de lichtste (2.810 kg). En de langste? Dat is de Rolls Royce Phantom 6.7 ewb 420kW aut met een lengte van 5,98 meter. Daar tegenover staat dat de Rolls Royce Wraith 6.6 465kW aut de kortste Rolls-Royce is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 5,27 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Rolls Royce Dawn 6.6 420kW aut is de laagste nieuwe Rolls-Royce en de Rolls Royce Cullinan 6.8 4wd aut de hoogste.

Rolls-Royce nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers