Prijzen Mitsubishi

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Mitsubishi-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Mitsubishi in Nederland bestaat uit 4 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 19 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Mitsubishi

Een Mitsubishi rijden in Nederland kan vanaf 12.180 euro. Voor dat geld rijd je in de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec entry 52kW, de goedkoopste Mitsubishi van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Mitsubishi Outlander 2.4 phev instyle 4wd 165kW aut wat daarmee de duurste Mitsubishi van Nederland is.

De snelste Mitsubishi’s?

Wil jij praktisch alle andere Mitsubishi’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Mitsubishi Outlander 2.4 phev pure 4wd 165kW aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 10.5 seconden beslist de snelst accelererende Mitsubishi die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Mitsubishi ASX 2.0 cleartec intense 110kW cvt aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Mitsubishi ASX 2.0 cleartec intense 110kW cvt aut bedraagt namelijk 190 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Mitsubishi

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Mitsubishi-modellen de Mitsubishi Eclipse Cross 2.4 phev instyle 4wd 138kW aut de zwaarste is (2.425 kg) en de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec nova 52kW de lichtste (1.340 kg). En de langste? Dat is de Mitsubishi Outlander 2.4 phev pure 4wd 165kW aut met een lengte van 4,70 meter. Daar tegenover staat dat de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec intense 52kW cvt aut de kortste Mitsubishi is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 3,85 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec intense 52kW cvt aut is de laagste nieuwe Mitsubishi en de Mitsubishi Outlander 2.4 phev pure 4wd 165kW aut de hoogste.

Mitsubishi nieuws

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers