Prijzen Mitsubishi

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Mitsubishi-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Mitsubishi in Nederland bestaat uit 5 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 21 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Mitsubishi

Een Mitsubishi rijden in Nederland kan vanaf 11.180 euro. Voor dat geld rijd je in de Mitsubishi Space Star 1.0 cleartec entry 52kW, de goedkoopste Mitsubishi van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Mitsubishi L200 Double Cab 2.2di-d double cab cleartec instyle110kw aut wat daarmee de duurste Mitsubishi van Nederland is.

De snelste Mitsubishi’s?

Wil jij praktisch alle andere Mitsubishi’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5di-t intense 120kW cvt aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 9.7 seconden beslist de snelst accelererende Mitsubishi die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Mitsubishi Eclipse Cross 1.5di-t intense 120kW cvt aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Mitsubishi Eclipse Cross 1.5di-t intense 120kW cvt aut bedraagt namelijk 200 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Mitsubishi

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Mitsubishi-modellen de Mitsubishi L200 Double Cab 2.2di-d double cab cleartec intense 110kw de zwaarste is (3.110 kg) en de Mitsubishi Space Star 1.0 cleartec cool+ 52kW de lichtste (1.290 kg). En de langste? Dat is de Mitsubishi L200 Double Cab 2.2di-d double cab cleartec intense 110kw met een lengte van 5,31 meter. Daar tegenover staat dat de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec instyle 59kW cvt aut de kortste Mitsubishi is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 3,85 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Mitsubishi Space Star 1.2 cleartec instyle 59kW cvt aut is de laagste nieuwe Mitsubishi en de Mitsubishi L200 Double Cab 2.2di-d double cab cleartec intense 110kw de hoogste.

Mitsubishi nieuws

Gratis exclusieve verhalen ontvangen?

Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief en we sturen je regelmatig exclusieve verhalen die niet op de site staan. Bovendien mis je nooit meer een leuk of uniek nieuwtje.

Zoeken

Merk- & modeldossiers