Prijzen Lamborghini

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Lamborghini-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Lamborghini in Nederland bestaat uit 6 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 11 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Lamborghini

Een Lamborghini rijden in Nederland kan vanaf 302.756 euro. Voor dat geld rijd je in de Lamborghini Urus 4.0 8v 4wd 478kW aut, de goedkoopste Lamborghini van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Lamborghini Aventador roadster 6.5 svj 63 566kW 4wd aut wat daarmee de duurste Lamborghini van Nederland is.

De snelste Lamborghini’s?

Wil jij praktisch alle andere Lamborghini’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Lamborghini Aventador 6.5 svj 566kW 4wd aut bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 2.8 seconden beslist de snelst accelererende Lamborghini die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Lamborghini Aventador roadster 6.5 svj 566kW 4wd aut de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Lamborghini Aventador roadster 6.5 svj 566kW 4wd aut bedraagt namelijk 351 km/h.

Lamborghini nieuws

Mis geen belangrijk autonieuws meer

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Zo mis je geen belangrijk autonieuws meer.

Zoeken

Merk- & modeldossiers