Prijzen Dacia

Op deze pagina tref je een overzicht aan van alle in Nederland verkrijgbare nieuwe Dacia-modellen inclusief nieuwprijzen en specificaties. Het gamma van Dacia in Nederland bestaat uit 9 verschillende modellen met in totaal de keuze uit 31 uitvoeringen.

Van de goedkoopste tot de duurste Dacia

Een Dacia rijden in Nederland kan vanaf 13.090 euro. Voor dat geld rijd je in de Dacia Sandero 1.0sce lauréate 54kW, de goedkoopste Dacia van Nederland. Helemaal aan de top van het gamma staat de Dacia Duster 1.3tce gpf prestige 4x4 96kW wat daarmee de duurste Dacia van Nederland is.

De snelste Dacia’s?

Wil jij praktisch alle andere Dacia’s achter je laten? Dan moet je naar de dealer rennen en de Dacia Lodgy 1.3tce lauréate 5p 96kW bestellen. Die is met een sprint van 0-100 km/h in 8.9 seconden beslist de snelst accelererende Dacia die er momenteel te koop is. Gaat de wedstrijd verder op een uitgestrekte snelweg dan maak je met de Dacia Lodgy 1.3tce lauréate 5p 96kW de meeste kans om iedereen achter je te laten. De topsnelheid van deze Dacia Lodgy 1.3tce lauréate 5p 96kW bedraagt namelijk 193 km/h.

De langste, kortste, zwaarste en lichtste Dacia

Wat je eraan hebt? Helemaal niets, maar het is wel leuk om te weten dat van alle in Nederland verkrijgbare Dacia-modellen de Dacia Logan MCV Stepway 0.9 tce série limitée tech road 66kW easy-r aut de zwaarste is (2.416 kg) en de Dacia Duster 1.0tce prestige 74kW de lichtste (1.725 kg). En de langste? Dat is de Dacia Lodgy 1.3tce lauréate 5p 96kW met een lengte van 4,50 meter. Daar tegenover staat dat de Dacia Sandero 0.9tce lauréate 66kW de kortste Dacia is die momenteel bij de dealer nieuw verkrijgbaar is. Die meet 4,06 m. Oh ja, als we dan toch kijken naar formaat; de Dacia Sandero 0.9tce lauréate 66kW is de laagste nieuwe Dacia en de Dacia Dokker 1.3tce lauréate 96kW de hoogste.

Dacia nieuws

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties

Zoeken

Merk- & modeldossiers