Overige

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Opel Online Edition

De technologie verandert op de dag van vandaag razendsnel. We zijn het liefst altijd en overal 'connected', ook onderweg. Opel introduceert daarom de speciale Online Editions, standaard voorzien van alle denkbare online features.

Opel OnStar: je persoonlijk assistent
Of je nu tijdens je vakantie een gezellig restaurant zoekt in de Franse Dordogne, of opzoek bent naar een bloemist voor een mooie bos bloemen voor je vrouw. Een Nederlandstalige Opel OnStar medewerker staat je graag te woord en zet het gewenste adres direct in je navigatiesysteem. Opel OnStar is één van de standaard features aan boord van de Online Edition modellen van Opel. Een simpele druk op de knop en je maakt direct verbinding met de OnStar medewerker. 24-uur per dag, waar in Europa je ook bent.

Maar ook in noodsituaties biedt Opel OnStar de juiste hulp. Stel je toch eens voor dat je betrokken raakt bij een ongeval. Zoiets kan iedereen overkomen. Op zo'n moment is het een verademing dat je auto altijd in verbinding staat met je persoonlijk assistent. Deze kan onmiddellijk hulp bieden, de hulpdiensten inschakelen en snel de benodigde gegevens naar ze doorsturen.

Sta je op het punt te vertrekken naar de Ardennen voor een lang weekend weg, maar wil je nog snel eventjes het oliepeil en de bandenspanning van je Opel controleren? Bel ook dan gerust met Opel OnStar voor een voertuigdiagnose. Zo houd je je Opel in een goede conditie.

4G Wi-Fi hotspot

Een auto die altijd connected is, biedt veel handige én veilige voordelen. Bovendien zit je niet altijd alleen in de auto. Vroeger kon je bijvoorbeeld je kinderen tijdens een lange reis nog vermaken met puzzelboekjes en reisliedjes. Tegenwoordig willen ze filmpjes kijken op de achterbank met een tablet in de hand. Bij de Online Editions van Opel is dit goed geregeld. Via de 4G Wi-Fi hotspot van Opel OnStar kunnen tot wel 7 apparaten gebruikmaken van een supersnelle internetverbinding in bijna heel Europa.

Muziek luisteren ronder ruis
Nog een voorbeeld van de vele voordelen van een Opel Online Edition: geen haperende radiozender(s) meer. Weinig zaken zijn immers zo storend wanneer je onderweg bent. Toch? Iedere Opel Online Edition is namelijk standaard uitgerust met DAB+ digitale radio-ontvangst. Dit betekent nooit meer ruis tijdens het muziek luisteren en meer te ontvangen zenders, waar je ook bent. De geluidskwaliteit is daarnaast beter dan FM-radio.

IntelliLink weerspiegelt je smartphone
Ook handig en standaard op de Online Editions is het IntelliLink multimediasysteem. Uitgerust met talloze handige features, zoals Apple CarPlay. Apple CarPlay kan diverse functies en applicaties van je smartphone kan 'overnemen' zodat deze via het grotere, centrale display bediend kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld ideaal door je favoriete Spotify afspeellijsten bladeren en afspelen via de 4G Wi-Fi hotstpot. Een e-mail versturen via spraakbesturing of een ingekomen bericht laten voorlezen behoort tot de mogelijkheden. Allemaal functies die het autorijden gemakkelijker en veiliger maken. Je rijdt al een Online Edition vanaf €14.745. Ontdek hier alle modellen ->.

Gerelateerde artikelen

Nu al Frans bloed voor gefacelifte Opel Astra?

Spyshots
> Artikel lezen

Opel Karl Rocks trekt de wandelschoenen aan

Autonieuws
Opel Karl Rocks trekt de wandelschoenen aan
> Artikel lezen

Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira

Autonieuws
Prijzen voor vernieuwde Opel Mokka en Zafira
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen