Overige

De 5 leukste lifestyle producten van 2014

Redactie31 december 2014

Auto’s en lifestyle liggen elkaar alsmaar nauwer aan het hart. Iets dat de automerken zelf ook in de smiezen hebben, vandaar dat je het afgelopen jaar – nog meer dan in 2013 – tal van lifestyle-gerelateerde producten op deze website bent tegengekomen. Deze 5 zijn ons het meest bijgebleven.

Lamborghini Racing Desk

Lamborghini Racing Desk

Ook al speelt de automobiel elke milliseconde van ons journalistieke bestaan een levensvatbare rol van betekenis, toch moeten ook wij het gewoon doen met een bureau dat net zo inspirerend is als een strijkplank. ‘Kan dat niet anders, chef?!’ Lees meer »

1
Vesaro I Evolve Extreme SE

Vesaro I Evolve Extreme SE

Oké, stilletje is deze schuimbekkend gave play seat van Vesaro ons favoriete lifestyle-product van 2014. Met stip! Maar de hoofdredacteur was ons gejammer om een gezamenlijk kerstpakket zo beu, dat hij hiervoor een stokje stak. Uit principe. En die kostprijs van 40 mille. Lees meer »

2
Alfa Romeo Harrison Guitar

Alfa Romeo Harrison Guitar

Niet alleen fraai ontworpen, maar ook nog eens erg origineel. De Alfa Romeo Harrison Guitar klinkt ons letterlijk als muziek in de oren. Lees meer »

3
Espresso Veloce Titanio V12

Espresso Veloce Titanio V12

'Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Jongens, wie lust er een kop? Koffie, koffie, lekker bakkie koffie. Wat knapt de mens daarvan op!' Voor ons was het in ogenschouw nemen van deze geniale Espresso Veloce Titanio V12 espressomachine daarvoor al genoeg. Lees meer »

4
Peugeot ONYX sofa

Peugeot ONYX sofa

Comfortabel? Nee. Maar wel ongelofelijk mooi en artistiek is de Peugeot ONYX sofa. Bovendien zijn wij enorm liefhebber van oude ambachten en hypermoderne werkmethoden. Over eeuwenoud lavagesteente nog maar te zwijgen. Prachtig dit! Lees meer »

5

Gerelateerde artikelen

Volkswagen op koers voor Pikes Peak-record

Autonieuws
> Artikel lezen

Volvo rijdt nieuwe S60 in de spotlights

Autonieuws
> Artikel lezen

Volkswagen en Ford overwegen strategische alliantie

Autonieuws
> Artikel lezen

Rimac ontvangt zegen en geld van Porsche

Autonieuws
> Artikel lezen