Overige

4 eigenzinnige Hyundai-creaties

Redactie23 oktober 2014

Net als vele bedrijven organiseert ook Hyundai een bedrijfsfeest. Echter doen ze het net iets anders dan standaard. De ingenieurs maken speciaal voor het evenement de meest bizarre creaties. Sommige creatief, andere gewoonweg gek. Wij zetten 4 hiervan bij elkaar zodat ook jij ervan kunt genieten.

1. Carry U

1. Carry U

De naam zegt het al, het draagt je. Eigenlijk is het een soort van bagagerek waar je je spullen in kwijt kan. Als je echter alles bij je kan houden kan je hem ombouwen tot scooter en kleine afstanden ermee afleggen. Van de incheckbalie naar de gate bijvoorbeeld.

1
2. Car-Meleon

2. Car-Meleon

De Car-Meleon is een leuke woordspeling op kameleon, maar hij verandert niet van kleur. Wel van carrosserie. Hij kan van sedan naar pickup en zelfs als mini MPV-achtig voertuig worden omgetoverd. Of je erin gezien wilt worden is een ander verhaal.

2
3. Length and width

3. Length and width

Als je naar de foto kijkt haal je er moeilijk uit wat het moet voorstellen. Wij dachten als eerste aan een spinachtige robot op wielen. Het idee erachter is dat je tijdens het rijden de lengte, breedte en hoogte kan aanpassen om je door kleine openingen te wurmen.

3
4. Golden Time Rescue

4. Golden Time Rescue

Deze creatie is de enige waarvan we de naam niet kunnen plaatsen op het ‘Rescue’ gedeelte na. Hij is ogenschijnlijk gemaakt om mensen te redden op moeilijk begaanbaar terrein. De banden kunnen hiervoor worden aangepast, maar wij gaan als het moet liever met de ambulance.

4

Gerelateerde artikelen

Hyundai gaat toch voor compleet nieuwe i40

Spyshots
> Artikel lezen

Basketbalteams opgelet! Dit is de Hyundai Palisade

Spyshots
> Artikel lezen

Hyundai presenteert indrukwekkend gamma nieuwe motoren

Autonieuws
Hyundai presenteert indrukwekkend gamma nieuwe motoren
> Artikel lezen