Privacy en disclaimer

Disclaimer

Hoewel de inhoud van deze website op zorgvuldige wijze is samengesteld, kan Autowereld.com niet instaan voor de juistheid of volledigheid van de gepubliceerde informatie. Autowereld.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, van welke aard dan ook, die op enigerlei wijze voortvloeit uit het gebruik van deze website, daaronder mede begrepen handelen, nalaten en/of beslissingen die gebaseerd zijn op bedoelde informatie, alsmede de (tijdelijke) onmogelijkheid om de site te kunnen gebruiken.

Autowereld.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van de door derden aangeboden informatie op de website van Autowereld.com. Hieronder valt onder meer, maar niet uitsluitend, het inbreuk plegen op auteursrechtelijk beschermde werk(en) of het anderszins in strijd handelen met de intellectuele eigendomsrechten van derden.

Autowereld.com aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor directe of indirecte schade ontstaan door de inhoud van de - al dan niet door derden aangeboden- informatie op de website van Autowereld.com. Autowereld.com behoudt zich dan ook het recht voor om de door derden aangeboden informatie te wijzigingen en/of te verwijderen, indien de door derden aangeboden of reeds geplaatste informatie in strijd is met de wet, de belangen van overige internetgebruikers of andere derden.

De informatie op deze webpagina’s kan technische of typografische fouten bevatten. Deze informatie kan op elk moment worden aangepast of uitgebreid zonder enige waarschuwing vooraf. Autowereld.com is op geen enkele manier verantwoordelijk voor enig andere webpagina die naar de website van Autowereld.com verwijst, noch voor enig andere webpagina waarnaar Autowereld.com verwijst.

De inhoud van deze website wordt zo veel mogelijkheid gecontroleerd naar haar inhoud en actualiteit. Indien er toch fouten of onjuistheden zouden gepubliceerd zijn kunnen wij hiervoor niet verantwoordelijk gesteld worden. De informatie die de bezoeker van onze website dan ook leest kan hij enkel op eigen risico en op eigen verantwoordelijkheid aanwenden.

Privacyverklaring

Informatie over Cookies

Deze cookieverklaring is van toepassing op de website Autowereld.com. In deze cookieverklaring wordt uitgelegd welke persoonsgegevens van u wij, Autowereld.com BV gevestigd te, Jonkerbosplein 52, 6534 AB Nijmegen via de website verwerken en welke cookies wij gebruiken op deze websites.

Wat zijn Cookies?

Websites hanteren technieken die het gebruiksgemak verhogen en die de site zo interessant mogelijk maken voor elke bezoeker. De bekendste voorbeelden van dit soort technieken zijn cookies en scripts. Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van onze websites worden meegestuurd en worden opgeslagen op jouw computer en bij terugkeer door de website wordt herkend. Wij hebben het hier wel over “cookies”, maar in onze definitie van cookies vallen ook alle andere technologieën, waarmee in randapparatuur informatie kan worden opgeslagen of toegang kan worden verkregen tot informatie, zoals: tags, beacons en JavaScripts. Cookies kunnen worden gebruikt door websitehouders of door derde partijen – adverteerders bijvoorbeeld – die communiceren via onze website.

Het gebruik van cookies is veilig. Een cookie slaat niet jouw naam, adres, e-mailadres, of leeftijd op, maar wel je IP-adres, MAC-nummer en/of een andere identifier van een apparaat en de regio waar je je bevindt. Daarnaast kunnen cookies onder andere jouw voorkeuren, instellingen (bijvoorbeeld taal) en jouw interesses op basis van jouw surfgedrag op onze website onthouden.

Met cookies kunnen wij de werking van onze website optimaliseren De website kan daardoor speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Zo kunnen wij de verrichtingen van onze bezoekers op onze websites registreren en kunnen we de website evalueren en verbeteren, zodat deze beter aansluit bij jouw wensen.

Wat doen onze cookies?

De meeste van de cookies op onze website slaan gegevens over surfgedrag op. Op basis van die gegevens stellen wij een algemeen profiel op. Dit profiel wordt vervolgens gebruikt om de website te optimaliseren, gericht te adverteren en om fraude tegen te gaan. Wij bewaren gegevens enkel zolang als dat nodig is voor de genoemde doeleinden.

Hieronder tref je uitgebreidere informatie over de cookies die worden geplaatst. In onze cookietool staat een uitgebreide lijst van organisaties die via deze website cookies plaatsen, voor hoelang zij de gegevens gebruiken en voor welke doeleinden.

Voor de cookies die onze derde partijen voor advertentiedoeleinden plaatsen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Wij hebben daar geen invloed op.

Cookie type + uitleg Bewaartermijn Partij
Functionele cookies
Deze cookies gebruiken wij om de website naar behoren te laten functioneren. De cookies onthouden bijv. een winkelwagentje, een login, of leggen vast dat een ander cookie wel of niet geplaatst mag worden. Ze slaan tevens instellingen op voor bijvoorbeeld een optimale videoweergave, zoals de gewenste buffergrootte en de resolutiegegevens van jouw scherm. Voor functionele cookies vragen wij geen toestemming.
Oneindig

10 jaar
Blue Billywig Youtube (Google)
Statistische cookies
Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, hoe vaak en hoe lang u pagina’s en onze site bezoekt en op welke tijdstippen. Jouw IP-adres wordt nadrukkelijk niet geregistreerd.
24 maanden

24 maanden
Google Analytics MOAT Hotjar
Social Media cookies
Social Media buttons op diverse plaatsen op de website. Met cookies wordt bijvoorbeeld bijgehouden of je op de Facebook-knop ‘Like’ hebt gedrukt.
Oneindig

10 jaar
Facebook Google+ Twitter Pinterest LinkedIn Youtube
Advertentie cookies
Advertentie cookies worden geplaatst om gericht te kunnen adverteren door profielen op de bouwen. Deze cookies worden zowel door ons als door derden op de website geplaatst. Deze cookies worden gebruikt voor het tonen van advertenties, het bijhouden van welke advertenties jij al hebt gezien (om herhaling te voorkomen), het bijhouden van statistieken (om zo de inkomsten te kunnen bepalen) en het verzamelen van algemene informatie over de advertentie. Let op: als je toestemming geeft voor één van deze cookies, geef je deze toestemming voor alle websites in ons netwerk.

Deze cookies worden ook wel trackers genoemd. Op basis van het surfgedrag op websites binnen ons netwerk kan de bezoeker dan in een categorie worden geplaatst, zoals bijvoorbeeld “mannen, leeftijdscategorie 30 tot 45 jaar met interesse in sportauto’s”. Deze groep krijgt andere advertenties te zien dan bijvoorbeeld het segment “vrouw, leeftijdscategorie 50 tot 65 jaar, alleenstaand en interesse in mode”.

Deze cookies maken het mogelijk dat:
- de website jouw bezoek registreert om hiermee een inschatting te maken van jouw interesses
- er kan worden geregistreerd of jij op een advertentie hebt geklikt
- er informatie over jouw surfgedrag wordt doorgegeven aan andere websites en adverteerders
- er gebruik gemaakt wordt van diensten van derde partijen om advertenties aan jou te kunnen tonen
- er voor jou interessantere advertenties worden getoond
- er rapportages voor adverteerders gemaakt kunnen worden: door inzicht in interessegebieden van bezoekers is het voor adverteerders interessant om te adverteren op onze website. Met die informatie kunnen adverteerders voor jou interessante advertenties plaatsen.

Als dergelijke cookies niet worden gebruikt dan betekent dit overigens niet dat jij geen advertenties meer te zien krijgt op onze site. De advertenties zijn in dat geval alleen niet langer toegesneden op jouw interesses.








9 mnd / 20 jaar
1 dag / 3mdn






3 maanden
3 maanden


2 jaar


3 maanden







1 mnd / 1 jaar
1 mnd / 6 mnd






1 maand

1 dag
1 dag / 6 mnd
2 jaar














9 dgn / 3 mnd



1 dag
Accuen ADEX Adform Adgear Adobe AdUx Adyoulike Ad:tech Amazon AppNexus ContextWeb/Pulsepoint Converge-Digital Criteo Delta Projects DFP (Google)
 Emerse Exponential Facebook/Atlas Ghostery Gobrowsi Google Havas/Affiperf iBehavior Ignition One Improve Digital IndexExchange Kalooga Light Reaction LinkedIn LiveRamp LKQD LoopMe MediaMath
 Microsoft Moat OpenX Oracle/BlueKai Outbrain Powerlinks Pubmatic Quantum Advertising
 Relay42 Rocket Fuel RubiconProject Salesforce/Krux Scorecard Semasio Sharethrough SMART Adserver Smartclip Sovrn SpotX SpringServe StickyAds / Freewheel
Streamads Streamads Teads TechCrunch Undertone Videology
 Weborama (voor punten 1, 2, 3 en 4) Widespace Xaxis Yahoo Yieldlab YuMe


Delen van persoonsgegevens

De genoemde derden partijen die cookies plaatsen via de websites zijn allen gevestigd binnen de Europese Economische Ruimte (“EER”). In sommige gevallen worden jouw persoonsgegevens doorgegeven aan deze, maar ook aan andere partijen buiten de EER. In een dergelijk geval zal hiervoor jouw uitdrukkelijke toestemming gevraagd worden via de cookietool. Je mag deze toestemming voor het plaatsen van cookies altijd weer intrekken via onze cookietool.

Ten slotte behouden wij ons het recht voor jouw persoonsgegevens te verstrekken wanneer dit volgt uit een wettelijke verplichting of als dit volgt uit een rechterlijk verzoek.

Hoe kan ik cookies verwijderen?

Je bent niet verplicht op grond van de wet of contractueel om cookies te accepteren. Wanneer je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, mag je deze toestemming altijd weer intrekken via onze cookietool. Jij kunt ook voor cookies waarvoor je geen toestemming hebt gegeven zelf beslissen of je deze cookies wilt verwijderen.

Hiervoor kun je de instellingen op de cookietool zelf aanpassen. Als jij functionele cookies verwijderd, kan het zo zijn dat de website naar behoren functioneert. Het weigeren van cookies heeft ook niet tot gevolg dat er geen advertenties meer getoond worden.

Meer informatie over het intrekken of aanpassen van jouw toestemming, activering, de-activering en verwijdering van cookies kan gevonden worden in de helpfunctionaliteit van jouw webbrowser. Voor de meest gebruikte browsers vind je op onderstaande pagina’s een toelichting van de leverancier:

Welke rechten heb ik?

Jij hebt het recht ons te verzoeken om:

  • inzage te geven in jouw persoonsgegevens;
  • deze te laten aanvullen, corrigeren of verwijderen;
  • verzet aan te tekenen tegen de verwerkingen van jouw persoonsgegevens;
  • jouw persoonsgegevens te beperken; en/of
  • om jouw persoonsgegevens door te geven aan een derde.

Wij zullen je zo spoedig mogelijk, maar in elk geval binnen een maand na ontvangst van jouw verzoek, informatie verstrekken over de acties die wij hebben ondernomen naar aanleiding van jouw verzoek. Deze termijn kunnen wij met twee maanden verlengen in verband met de complexiteit van jouw verzoek of het aantal verzoeken dat wij krijgen. We zullen je in dat geval informeren.

Jij hebt op elk moment het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Aanpassing cookieverklaring

Wij passen deze cookieverklaring van tijd tot tijd aan. Wij wijzigen deze cookieverklaring zonder waarschuwing vooraf. We raden jou aan deze cookieverklaring regelmatig te raadplegen voor de laatste versie, deze is te allen tijde beschikbaar via https://www.autowereld.com/privacy.

Contact

Voor vragen naar aanleiding van deze cookieverklaring of als je een klacht wilt uiten of verzoek wilt indienen, dan horen wij dit graag. Je kunt contact opnemen via:

Autowereld.com BV
Jonkerbosplein 52
6534 AB Nijmegen

Laatst gewijzigd op 18 juli 2019.

Zoeken

Merk- & modeldossiers