Tuning & styling

Om van te watertanden: Vorsteiner GTRS3 M3 Widebody

Van de BMW M3 krijgen wij het al behoorlijk warm, maar de deospray weet het aantal druppels aan vocht nog aardig te verbloemen. Dat was wel anders toen het persbericht van deze Vorsteiner GTRS3 M3 Widewody in onze mailbox belandde. Dit is de bruutste M3 die we ooit zijn tegengekomen!

Vorsteiner is een tuner naar ons hart. Hun creaties zijn namelijk altijd prachtig in balans. Niet schreeuwerig of ordinair, maar toch altijd herkenbaar als speciaal. Met de GTRS3 M3 gaat de Amerikaanse tuner volledig buiten zijn eigen boekje. Een uitgeklopte body om ú tegen te zeggen, wielen die vetter dan vet zijn en een matgroene finish die aanraking bijna verbiedt omdat er dan vingervlekken op komen. Een normale M3 zou gillend de eerste de beste afslag nemen wanneer deze Vorsteiner in z’n binnenspiegel opduikt, zo adembenemend bruut oogt deze GTRS3 M3 Widebody.

Tot 600 pk
Alle toegevoegde panelen zijn opgetrokken uit carbon en de 3-delige 20 inch wielen worden omringd door Pilot Sport PS2-schoeisel van Michelin. Met de powerkit van VF Engineering krijgt het rubber tot wel 600 pk te verduren. Ter compensatie is Brembo ingeschakeld voor de remtechniek en voor de verbeterde wegligging is KW Suspension verantwoordelijk.

Gelimiteerd
Ben je net zo enthousiast over de Vorsteiner GTRS3 M3 als ons en heb je nog ergens een goedgevulde sok liggen meld je dan snel bij Vorsteiner. Er worden namelijk slechts 100 exemplaren gebouwd. De levering is inmiddels gestart.

Gerelateerde artikelen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.