Tuning & styling

Irmscher trotseert de Peugeot 3008

De eigenaardig Peugeot 3008 kan best wat ‘opleuking’ gebruiken. Irmscher is de tuner die het aandurfde en voorzag de Fransoos van optische decoraties.

Hoewel de Peugeot 3008 ondanks alle moeite nog altijd een vreemde eend in de bijt blijft is het erg dapper van Irmscher om een stylingpakket te ontwikkelen en uit te brengen. Want mooi of niet, de 3008 is immers enorm populair dus waarom opsmuk voor het Franse model dan niet?

RC Line
De stylingkit voor de 3008 gaat gebukt onder de noemer “RC Line by Irmscher” en behelst bodypanelen die op de bestaande carrosserie kunnen worden geschroefd. Aan de voorzijde is er de mogelijkheid een onderspoiler te monteren en een chromen gaasgrille kan daaraan toegevoegd worden. We zien tevens sportieve zij-skirts en aan de achterzijde tref je een dakspoiler en een soort diffuser van RVS aan. Wielen met een diameter van 19 inch maken het RC Line-pakket aan de buitenkant af. Binnenin geeft Irmscher hieraan een vervolg met lederen bekleding, deurpanelen en middenconsole.

Gerelateerde artikelen

Auto van het Jaar 2017: de Peugeot 3008

Autonieuws
Auto van het Jaar 2017: de Peugeot 3008
> Artikel lezen

Minimaal 28 mille voor nieuwe Peugeot 3008

Autonieuws
Prijzen Peugeot 3008
> Artikel lezen

Peugeot slaat handen ineen met Focal

Autonieuws
Peugeot slaat handen ineen met Focal
> Artikel lezen

Peugeot 3008 DKR is klaar voor Dakar 2017

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.