Tuning & styling

Contrasterende werking: Tommy Kaira GT-R R35

Het binnenwerk van de Nissan GT-R is één brok Japans vernuft, maar een toonbeeld van knusheid is het allesbehalve. Eigenaren van de “Godzilla” van de autowereld kunnen hiervoor voortaan hun hart ophalen bij Tommy Kaira.

Stap binnen in een Nissan GT-R en het word je spontaan zwart voor de ogen. Op de oplichtende meters en schermen na is het interieur één donkere vlek. Niet bepaald een warm onthaal en ook het rechttoe-rechtaan-ontwerp werkt dit tegen. Des te beter past het bij de kille looks en prestaties van de Japanse gigant. Wie dit laatste wil behouden, maar graag toch een beetje meer fleur en kleur in z’n GT-R wenst kan vanaf nu bij Tommy Kaira aankloppen. Deze tovert het interieur van de sportwagen om in een contrastrijk geheel waarbij zelfs de meest felle stand van de diverse displays niet zouden opvallen.

Geen teken van leven
Wat er allemaal bij Kaira exact is te verkrijgen voor het interieur deze GT-R R35 ‘Silver Wolf’ is ons volkomen onduidelijk. Want ondanks dat de tuner in zijn thuisland, maar ook steeds meer daarbuiten, een enorme status aan het opbouwen is wordt de website nog altijd voor 95% gevuld met Japanse tekens. Ons netvlies geeft ons te kennen dat Recaro een van de partners is en leer, alcantara en carbon fiber een groot deel in de aankleding voor rekening nemen. Het exterieur heeft Kaira ook niet ongemoeid gelaten. De toevoegde panelen schijnen opgetrokken te zijn uit koolstofvezel en zijn binnenkort verkrijgbaar gezien aan de vele en het enige leesbare “Coming soon” bij de bron. Naast een uitgebreide bodykit levert men tevens aangepaste remmerij, speciale dempingsystemen, sportuitlaten en andere prestatieverhogende zaken voor de GT-R.

Gerelateerde artikelen

Ook Nissan GT-R Nismo nog weer wat scherper

Autonieuws
Nissan GT-R Nismo 2016
> Artikel lezen

Laatste ronde voor Nissan GT-R Track Edition

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan GT-R (Nismo) weet niet van ophouden

Spyshots
> Artikel lezen

Nissan Copzilla: 'Anything you say can be held against you'

Autonieuws
Nissan Copzilla: 'Anything you say can be held against you'
> Artikel lezen

Liefhebber bouwt Nissan GT-R Nismo van Lego

Autonieuws
Nismo
> Artikel lezen

Koop deze 1.200 pk sterke Nissan GT-R via Marktplaats

Autonieuws
Koop deze 1.200 pk sterke Nissan GT-R via Marktplaats
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.