Tuning & styling

Fiat Panda wordt wild met Novitec accessoires

Novitec levert al vele jaren accessoires om Italiaanse bolides zoals Alfa´s, Lancia´s en Fiat´s maar ook Ferrari´s te verfraaien. Ook voor de Fiat Panda heeft Novitec een hele lijn met accessoires ontwikkeld.

Het exterieur valt op door de ruigere uitstraling. Dit heeft met name te maken door de gemonteerde RVS-bars aan de voorkant en onder de dorpels door. Een voorspoilerlip onder de voorbumper geeft de voorkant een sportievere aanblik en op de achterklep pronkt een dakspoiler. De 15 inch lichtmetalen wielen hadden wel wat groter gemogen maar geven de Panda toch al een heel andere aanblik.

Tot 80 mm te verlagen
Om de Panda een betere wegligging te geven is er een verlagingsverenset leverbaar. Hiermee komt de Panda 40 mm dichter bij het asfalt en dat ziet er stoer uit. Wie echt wat wil kan een chassiskit bestellen. Hiermee is de hoogte van de auto volledig naar wens in te stellen. Dit varieert van 0-80 mm. Ook spoorverbreders heeft Novitec in het programma.

Chiptuning voor 1.3 JTD
Een lekkere sportieve sound ontbreekt niet wanneer een Novitec RVS einddemper wordt gemonteerd. Ook het vermogen is door Novitec onder handen te laten nemen. Dit betekent voor de 1.3 JTD dat deze 13 pk winst boekt en na de tuning 83 pk levert.

Accessoires
Het interieur is aan te passen door een aluminium pedaalset te monteren en Novitec heeft een velours mattenset in het programma. Tot slot zijn er nog kleine accessoires zoals een zwarte zijknipperlichtset te koop.

Gerelateerde artikelen

Kleine terreinpatser: Fiat Panda Cross

Autonieuws
Kleine terreinpatser: Fiat Panda Cross
> Artikel lezen

Dappere Fiat Panda van Novitec

Tuning & styling
Dappere Fiat Panda van Novitec
> Artikel lezen

Mediamarkt doet Fiat Panda in de aanbieding

Autonieuws
Mediamarkt doet Fiat Panda in de aanbieding
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.