Tuning & styling

Lowrider: Mansory Panamera

De meningen over het uiterlijk van de Panamera zijn behoorlijk verdeeld. Juist daarom is het interessant om te zien wat tuners zoal aan de Porsche veranderen om het geheel meer in harmonie te brengen. Bij het Zwisterse Mansory is dat breed en laag.

“Die neus mag er best wezen, maar die achterkant?!” is toch wel de heersende reactie van mensen die voor het eerst oog in oog staan met de Panamera. Slechts hier en daar horen we een “Lekkere kont,  hoor!” Mansory voelde zich geroepen om deze tegenstrijdige meningen enigszins in evenwicht te brengen en zocht de oplossing niet in de lengte, maar in de breedte.

Niets is te gek
De wielkasten van de Panamera werden door Mansory flink opgeklopt. Knap van de tuner is dat de verbreding vóór via de zij-skirts heel mooi in de achterzijde overloopt. In combinatie met de verlaging van 35 mm oogt de auto optisch nog dikker dan ‘ie al is. Enorme wielen van 21 inch vullen het aerodynamicapakket op. De kit is opgetrokken uit hoogwaardig polyurethane en het zogeheten materiaal Prepreg-Autoclaaf-Carbon. Renderings van het interieur heeft Mansory niet, maar de tuner laat weten dat eigenlijk alles mogelijk is om het binnenwerk op eigen smaak te brengen. De meest bizarre combinaties zijn mogelijk, een eigenschap waar Mansory juist zijn imago aan heeft te danken.

Gerelateerde artikelen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.