Tuning & styling

Lexus RX volgens Branew

Als wij een tuningobject in ogenschouw nemen denken wij nou niet meteen aan de Lexus RX. Überhaupt leent de modellenlijn van Toyota’s luxemerk zich niet gauw voor allerlei toegevoegde optooiing. Het Japanse Branew denkt hier anders over.

Branew heeft de RX 450h uitgekozen om op los te gaan. Lieten wij in onze rij-impressie met de RX nog weten dat de SUV in ’t wit moeder aarde zelve lijkt. Met deze opsmuk erop geplakt blijft van dit beeld helemaal niets meer over. Hele fijnstofwolken lijken er nu uit de uitlaatpijpen te komen.

Inhoud bodykit
Of Branew daadwerlijk de hybridekrachtbron onder handen heeft genomen is onduidelijk. Het stylingpakket omvat in ieder geval een forse onderspoiler aan de voorzijde waarin twee LED-stoken onderdak hebben gevonden. Zij-skirts zorgen voor de harmonie tussen vóór en achter, terwijl de achterzijde eveneens is opgetuigt met extra kunststof onderaan de bumper. Een diffuser met uitsparingen voor het uitlaatsysteem maakt de RX optisch sneller. Het wielenassortiment telt negen smaken; op de foto’s is het type ‘BW-101 Super Chrome’ zichtbaar.

Gerelateerde artikelen

Meer foto's en prijzen nieuwe Lexus RX 450h

Autonieuws
> Artikel lezen

Letterlijk en figuurlijk coole wielen voor Lexus RX

Autonieuws
Letterlijk en figuurlijk coole wielen voor Lexus RX
> Artikel lezen

Bevestigd: Lexus RX 450 krijgt derde zitrij

Autonieuws
> Artikel lezen

Nu alle details over nieuwe Lexus RX450h

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.