Tuning & styling

Foto-update: Porsche Panamera by Techart

Techart presenteerde tijdens de afgelopen IAA in Frankfurt haar individualiseringsprogramma voor de Porsche Panamera. De tuner uit Leonberg heeft daarvan nieuwe foto´s vrijgegeven en die zijn toch net even wat mooier dan de studio-exemplaren.

‘Personalisatie kent geen compromissen’, aldus Thomas Behringer, CEO of Techart Automobil GmbH. Het is de filosofie van de Duitse tuner die met de ‘Porsche Panamera by Techart’ laat zien waartoe het in staat is.

Aerokit I
Het uiterlijk van de Panamera is flink op de schop gegaan. Techart monteerde de Aerokit I die speciaal is ontwikkeld om de auto tijdens hoge snelheden stabiel te houden. De bodykit bestaat uit een voor- en achterbumper en zijskirts. Laatstgenoemde zijn zo vormgegeven dat ze de lucht onder de auto beter vasthouden en op deze manier samen met de diffuser de downforce verbeteren. De nieuwe achterspoiler moet de auto nog strakker op het asfalt drukken.

Tweeëntwintig duims
Om het exterieur verder te individualiseren schroeft de tuner de Panamera vol met LED-verlichting. Deze verlichting omvat het daglicht, knipperlicht en parkeerlicht en wordt gemonteerd in een chromen of zwarte behuizing. Om nog meer op te vallen zet Techart de Porsche op nieuwe wielen. De Duitse tuner biedt de keuze uit lichtmetalen wielen met de maat 21 of 22 inch.

Interieur aanpassingen
Niet alleen kijkers mogen genieten van het individualisatie pakket. Ook binnenin kan een koper zijn hart ophalen. De tuner kan de Panamera desgewenst uitvoeren met duo-tone leer met verschillende soorten stiksels. Ook zijn er diverse soorten afwerking qua hout voor het interieur beschikbaar en is er een sportstuur leverbaar.

Gerelateerde artikelen

Porsche Panamera 4 E-Hybrid: 462 pk bij 2,5 l/100 km

Autonieuws
> Artikel lezen

Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera

Autonieuws
Review: Burmester 3D Surround Sound in Porsche Panamera
> Artikel lezen

Porsche Panamera kiest opnieuw voor Burmester

Autonieuws
Porsche Panamera kiest wederom voor Burmester
> Artikel lezen

Verlengde wielbasis en lichtere V6 voor Porsche Panamera

Autonieuws
> Artikel lezen

TopCar bekleedt nieuwe Porsche Panamera

Tuning & styling
> Artikel lezen

Enorme spierballen voor Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid

Autonieuws
Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.