Tuning & styling

V12 TDI-look voor elke Audi Q7

Caractere maakt het mogelijk om je nieuwe Audi Q7 de uitstraling van de V12 TDI te geven. De nieuwe bodykit is speciaal ontwikkeld voor de gefacelifte Audi Q7 en geeft de auto een nog imposanter voorkomen dan wanneer deze standaard de fabriek verlaat.

Met nieuwe bumpers, LED-techniek in de koplampen en achterlichten en wat kleine andere verfijningen presenteerde Audi eerder dit jaar de vernieuwde Q7. Caractere is daar op in gesprongen en levert vanaf heden een nieuwe bodykit voor de SUV.

Bumpers en wielen
Aan de voorzijde bestaat die uit een nieuwe voorbumper met indrukwekkende luchtinlaten en een look waar je bang van wordt als deze in je achterspiegel opduikt. Lopen we door naar de achterzijde dan valt ons oog via de verbrede wielkasten op de enorme 22 inch wielen zoals die op deze auto gemonteerd zijn. Caractere levert de wielen, van het type CW1, overigens ook in 20 inch. Nog steeds niet echt bescheiden, maar de Q7 kan ze hebben. Aan de achterzijde monteerde de Belgische tuner niet alleen een forse dakspoiler maar ook een achterbumperspoiler met twee eindstukken voor de uitlaatpijpen. Het is puur optisch dat Caractere doet. Wie het hart van de Q7 ook een oppepper wil geven moet bij Abt Sportsline en de vele andere Audi-tuners terecht.

Gerelateerde artikelen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.