Tuning & styling

Irmscher zet Opel Astra op scherp

Huistuner Irmscher maakt de sportieve lijnen van de nieuwe Opel Astra compleet. De verschillende accessoires van Irmscher geven de Astra niet alleen een sportievere look, maar dragen ook bij aan de rij-eigenschappen.

De compleet nieuwe Opel Astra valt bij velen in de smaak. Na de komst van de Insignia zit Opel qua design op een goede (lees: dynamische) weg. Irmscher is sinds jaar en dag verantwoordelijk voor sportieve accessoires die via de Opel-dealer leverbaar zijn en is dan ook de eerste die hun visie op de nieuwe Astra mag presenteren.

Spoilers en wielen
Aan de voorzijde valt onze blik uiteraard direct op de geintegreerde voorspoilerlip en de inmiddels welbekende Irmscher-grille. Wie zijn blik naar de achterkant laat gaan komt in aanraking met de zijskirts en de Turbo Star design lichtmetalen wielen. De auto op de foto´s beschikt over wielen van het formaat 18 inch, maar Irmscher heeft ook 20 inch exemplaren op stapel staan. Aan de achterzijde worden de sportieve ambities niet onder stoelen of banken gestoken. De dakspoiler zorgt er samen met de diffuser voor dat deze Astra zich duidelijk onderscheidt van de rest. De twee dubbele uitlaatpijpen zullen omstanders niet alleen trakteren op de kers op de taart, maar bovendien op een sportieve sound.

Verlagingskit en interieur
Om niet alleen maar sportief over te komen levert Irmscher ook een verlagingskit. Hiermee komt de nieuwe Astra 30 mm dichter bij het asfalt te liggen. Het maakt het plaatje niet alleen compleet, maar verbert ook de rij-eigenschappen. Het interieur wordt met subtiele details eveneens in de sportieve sfeer meegetrokken. Lederen bekleding met rode stiksels, aluminium pedalen en speciale dorpels ronden het geheel af.

Gerelateerde artikelen

Irmscher previewt zijn nieuwe Opel Astra

Tuning & styling
> Artikel lezen

Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is

Autonieuws
Waarom de Online Edition van Opel echt iets voor jou is
> Artikel lezen

Onderschat de volgende Opel Astra OPC niet

Autonieuws
> Artikel lezen

Altijd connected met de Online Editions van Opel

Overige
Opel Online Edition
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.