Tuning & styling

Techart Aerokit voor vernieuwde Boxster/Cayman

Na uitvoerig testwerk in de windtunnel heeft Techart de Aerokits voor de vernieuwde Porsche Boxster en Cayman gereed. De stylingpakketten dragen sterk bij aan een verbeterde stroomlijn en een grotere neerwaartse druk op de wielen.

De Porsche Boxster- en Cayman-rijder heeft bij Techart de keus uit twee type Aerokits. Aerokit I is ietwat minder aanwezig dan Aerokit II, maar beide pakketten omvatten onder meer een gewijzigde dan wel een compleet nieuwe voorspoiler, zij-skirts, een aangepaste achterbumper inclusief diffuser en een interieurpakket bestaande uit verschillende verfraaiingen van carbon. Eventueel kan de Porsche Cayman op aanvraag worden uitgerust met een flinke achtervleugel die de neerwaartse druk op de achteras behoorlijk moet vergroten.

LED’s
Standaard binnen de pakketten zijn ook dagrijverlichting, alleen bestaat die bij de Aerokit II uit een rij LED’s die meerdere functies (dag-, stads- en parkeerverlichting) herbergen. Voor de set sportveren hoeft eveneens niet bij betaald te worden. Wielen en een speciaal uitlaatsysteem is wel optioneel. Deze laatste is door Techart opnieuw onder de loep genomen en moet meer dan ooit een sonore, diepe sound genereren. In de bovenste toerenregionen zal je worden getrakteerd op een daverend crescendo.

Sportchassis
De prestaties van de vernieuwe Boxster en Cayman worden tot een maximum gebracht met het Techart Vario en VarioPlus sportchassis. Verlagen kan tot 30 mm en Techart adviseert de banden Continental Pneu Sport Contract 3 voor de beste wegligging.

Gerelateerde artikelen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Porsche 718 Cayman GTS strekt de benen

Spyshots
> Artikel lezen

365 pk voor Porsche 718 Boxster en Cayman GTS

Autonieuws
> Artikel lezen

Snellere versie Porsche 718 Boxster in de maak

Spyshots
> Artikel lezen

Elektrische Cayman schiet in 3,3 seconden naar 100 km/h

Autonieuws
> Artikel lezen

Dolle sneeuwpret met Porsche Cayman GT4 en Boxster Spyder

Spyshots
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.