Tuning & styling

Caractere maakt beide modellen erg stoer!

Een VW New Beetle Cabriolet een brave auto? Een VW Touareg niet stoer genoeg? Caractère weet daar wel raad mee en heeft voor beide modellen een complete body-kit ontworpen.

Caractère slaagt er elke keer weer in om van een Audi, Volkswagen of Porsche iets moois te maken. Ook de Volkswagen New Beetle Cabriolet en Touareg ontkwamen daar niet aan. En hier is het resultaat, oordeel zelf!

New Beetle Cabriolet
De normaal gesproken zo braaf ogende New Beetle Cabriolet krijgt een compleet ander karakter mee wanneer de auto bij Caractère vandaan komt. Andere bumpers, zij-skirts en grote lichtmetalen velgen kenmerken de auto. De achterkant is met name opvallend door de centraal geplaatst uitlaat. Door dit alles krijgt de New Beetle Cabriolet een stoer en sportief uiterlijk. Waar de standaard New Beetle Cabriolet een beetje een ´vrouwenauto´ is, is de door Caractère uitgevoerde VW een echte stoere ´mannenauto´.

Touareg
De Touareg is van zichzelf al een stoer auto. Toch vond men bij Caractère dat dat allemaal nog wel wat meer mocht. De Touareg is daarom voorzien van een stoere voor- en achterbumper. De voorbumper heeft een denkbeeldige ´bullbar´ en grote luchthappers. De achterkant wordt gekenmerkt door twee grote uitlaatpijpen. Behalve dat zijn de spatborden flink verbreed. Al met al oogt de Touareg bepaald niet lomp maar wordt de auto er nog stoerder van dan deze van zichzelf al is.

Gerelateerde artikelen

Is de Memminger Roadster zoals de VW Beetle had moeten zijn?

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd

Autonieuws
Nieuwe Volkswagen Touareg gepresenteerd
> Artikel lezen

Nieuwe Volkswagen Touareg naakt gespot

Autonieuws
> Artikel lezen

Minstens 80 mille voor nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer details over nieuwe Volkswagen Touareg

Autonieuws
> Artikel lezen

En de nieuwe Volkswagen Touareg wordt onthuld op…

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.