Tuning & styling

Caractere versiert alle Audi A3-varianten

Voor alle Audi A3-varianten heeft tuner Caractere voortaan een bodykit in de schappen liggen. Met dit gemonteerde pakket troef je zelfs Audi´s eigen S3 af. Voor extra pk´s moet je niet bij Caractere wezen.

Zowel voor de gefacelifte driedeurs Audi A3, de vernieuwde A3 Sportback en de A3 Cabriolet presenteert de Belgische tuner Caractere een stijlvolle bodykit. Vooral in combinatie met een lichtere lakkleur komt het geheel lekker uit de verf. Dit zonder meteen schreeuwerig te zijn. De stylingkit bestaat uit een voorspoiler, een set zij-skirts, een dakspoiler (voor hatchback en Sportback) en een uitlaatsysteem met twee eindpijpen. Dit alles is natuurlijk niet compleet zonder een paar flinke wielen. Caractere levert ze uitsluitend van het type CW1 in de diameters 18 of 19 inch.

Niet voor S-line
De bodykit is helaas niet te monteren wanneer de A3-varianten zijn uitgerust met Audi´s eigen S-line pakket. Wellicht vindt de tuner dat die er al smakelijk genoeg uitzien. En eigenaren van quattro-versies moeten het stellen zonder achterbumperspoiler. Caractere presenteert haar nieuwe stylingpakket voor de A3-modellen op de Autosalon van Genève en vanaf mei is het leverbaar. 

Gerelateerde artikelen

Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker

Autonieuws
Audi's quattro-techniek is fikse omzetmaker
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.