Tuning & styling

Opel Insignia by Steinmetz

De Opel-designers hebben hun best gedaan om de Insignia van een sportief jasje te voorzien. Voor tuners blijft het altijd een uitdaging om dat nog net weer een beetje extra te accentueren. Zo ook Steinmetz. De Duitse tuner ontwikkelde een volledig tuningpakket voor de nieuwe Insignia.

Tuner Steinmetz laat weten dat de Insignia ondanks zijn dynamische lijnenspel nog voldoende ruimte overlaat voor een compleet pakket aan accessoires. Of het daar nu echt beter van is geworden blijft een kwestie van smaak.

Spoilerwerk
Aan de voorzijde zien we een grote zwarte grille zonder Opel-logo. Daaronder monteert Steinmetz een voorspoiler die onder de standaard bumper kan worden geplaatst. Een achterspoiler monteert Opel standaard al dus die is overbodig, maar een paar forse uitlaatpijpen mogen natuurlijk niet ontbreken. Dat geldt ook voor de 20 inch lichtmetalen wielen voorzien van zwarte en witte highlights. Striping over de gehele zijkant en een verlaagd onderstel maken het plaatje compleet. Wie niet zo gecharmeerd is van het resultaat kan ook bij Irmscher terecht. Zij namen de Insignia al eerder onder handen.

Gerelateerde artikelen

Sterrenregen bij laatste botsproeven Euro NCAP

Autonieuws
> Artikel lezen

Buick Regal GS hint alvast naar nieuwe Opel Insignia OPC

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit

Autonieuws
Opel Exclusive rolt een rode loper voor je uit
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.