Tuning & styling

Audi A4 in maatpak van Caractere

Tuner Caractere heeft de laatste generatie Audi A4 Limousine voorzien van een bodykit. In het Belgische maatkostuum oogt de auto een stuk sportiever. Nieuwe wielen maken het geheel af.

Om de Audi A4 een stuk sportiever te maken hoefde Caractere niet te veel veranderen. Dat zegt genoeg over de sportieve inborst van de Duitse sedan. De standaard voorspoiler wordt volledig gedemonteerd en maakt plaats voor een nieuw exemplaar. Deze oogt lekker dik met z´n uitstulpende vormen. De uitsparingen in de nieuwe bumper vallen perfect over de mistlampen vóór. Aanpassingen zijn dus niet noodzakelijk. Aan de achterzijde treffen we een achterspoiler en een flinke kofferklepspoiler. Of deze laatste voor meer neerwaartse druk zorgt is niet bekend. Stoer staat het in ieder geval wel. Indien gewenst kan de A4 Limousine ook worden uitgevoerd met een diffuser en andere uitlaateindstukken. De zij-skirts resulteren in een betere samensmelting van de voor- en achterkant. Speciale CW1-wielen maken het geheel af. Deze zijn verkrijgbaar in de maten 18 t/m 20 inch in aluminiumlook of in een matzwarte lakafwerking.

Eind 2008
Vanaf eind dit jaar is de bodykit voor de Audi A4 Sedan bij Caractere te bestellen. In een later stadium zal er ook een kit voor de A4 Avant volgen.

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant

Autonieuws
Dit zijn de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant

Autonieuws
Audi teast met nieuwe A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Brutraler front voor vernieuwde Audi A4

Spyshots
> Artikel lezen

Prijzen nieuwe Audi A4 en A4 Avant: dit kosten ze

Autonieuws
Dit kosten de nieuwe Audi A4 en A4 Avant
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.