Tuning & styling

Cobra accessoires voor Citroën C-Crosser

Cobra heeft sportieve en stoere details voor de Citroen C-Crosser ontwikkeld. De Franse SUV krijgt dankzij deze accessoires meer een eigen gezicht. Vooral het vele chroom maakt de C-Crosser een stukje exclusiever.

Het trio SUV´s van Mitsubishi, Peugeot en Citroën lijkt sprekend op elkaar. Maar Citroen heeft getracht het model het meest chique aan te kleden. Diverse chromen accenten moeten dit bewerkstelligen. Cobra legt hier nog wat extra nadruk op en voegt bovendien een vleugje sportiviteit toe.

Bullbar en sidebars
Aan de voorzijde wordt het beeld bepaald door de bullbar. Daarop zijn desgewenst extra koplampen te monteren. Wie de bullbar echter teveel van het goede vindt kan ook kiezen voor een enkele buis onderlangs de bumper. De grille is voor een chique effect te voorzien van extra chromen strips. Aan de zijkant is het de sidebar die de C-Crosser een wat sportiever aangezicht geeft. Ook de lichtmetalen velgen die naar wens in 16 of 17 inch leverbaar zijn versterken dit effect. Tot slot zien we een enkele ovalen uitlaatpijp die het sportievere plaatje compleet moet maken.

EU-regels
Alle onderdelen van Cobra zijn los leverbaar. Uiteraard voldoen de bullbar en sidebar aan de EU-regels op het gebied van voetgangersveiligheid.

Gerelateerde artikelen

Citroën stelt C5 Aircross voor Europa voor

Autonieuws
> Artikel lezen

Seetroën by Citroën dé oplossing tegen wagenziekte?

Lifestyle & design
> Artikel lezen

Citroën verlaat de gebaande paden: Citroën C-Cross

Autonieuws
Citroën verlaat de gebaande paden: Citroën C-Cross
> Artikel lezen

DS3 Crossback mikt op MINI Countryman

Autonieuws
> Artikel lezen

Citroën C-Crosser: verfranste Japanner

Autotests
Citroën C-Crosser: verfranste Japanner
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.