Tuning & styling

Opel Vivaro Performance Concept: gelimiteerde spor

Speciaal voor de ´sportieve´ ondernemer presenteert Opel de Vivaro Performance Concept. De auto is gespoten in een unieke kleur, beschikt over een sportieve bodykit en een aangepast interieur. De conceptcar is een voorbode van een gelimiteerde Vivaro die Opel in Nederland op de markt zal brengen.

De door Opel op de BedrijfsautoRAI onthulde Vivaro Performance Concept vormt de aanzet tot een speciale versie van de Vivaro. Dit model zal exclusief in Nederland op de markt komen. Dat alles heeft te maken met het feit dat het optisch tunen van bestelauto´s in ons land zeer populair is. Opel speelt daar nu op in door op basis van de conceptauto een gelimiteerde versie van de Vivaro uit te brengen. Die is gewoon voorzien van de 2.5 liter CDTi-motor met een vermogen van 146 pk, maar is optisch sportief aangekleed.

Sportieve en luxe uitrusting
De Vivaro Performance Concept is gebaseerd op de Vivaro met dubbele cabine (L2). Dat model beschikt over vijf zitplaatsen en kan daardoor als gewone personenauto worden gebruikt. Het model is sportief aangekleed dankzij onder meer de voorspoiler, voorrruitspoiler, zijskirts en achterspoiler. Maar ook de achterbumperspoiler, de lichtmetalen velgen en de speciale VPC-badges maken de auto tot een sportief model. Het interieur wordt aangekleed met speciale bekleding in stof en leer, getinte ramen en een uitklapbare armsteun. De uitrusting bestaat uit onder meer airconditioning, parkeersensoren, een licht-/regensensor en een navigatiesysteem.

Gelimiteerd op 100 exemplaren
Opel levert deze speciale Vivaro enkel in zwart en zilver metallic. Helaas is de kleur Arden Blue enkel voorbehouden aan deze conceptcar. De oplage is beperkt tot 100 exemplaren. De prijzen beginnen bij € 34.900,- (ex BTW/BPM).

Gerelateerde artikelen

Nog geen plannen met Pasen? Ga naar de haaien bij Opel

Autonieuws
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Mokka X onderweg naar 2019

Spyshots
Nieuwe Opel Mokka X onderweg naar 2019
> Artikel lezen

Nieuwe Opel Insignia GSi verpulvert OPC-voorganger op de Ring

Autonieuws
> Artikel lezen

Opel rolt Pace!-programma uit: enkel nog hybrides en EV's

Autonieuws
Opel rolt Pace!-programma uit: enkel nog hybrides en EV's
> Artikel lezen

Opel Corsa GSi terug van weggeweest

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.