Tuning & styling

Hofele tuned Audi Q7

Hofele-Design heeft de Audi Q7 onder handen genomen. Ze hebben de grote SUV niet alleen van een bodykit voorzien, maar ook onder de kap kan het één en ander aangepast worden. De Audi Q7 van Hofele krijgt hierdoor een lekker sportief aanzien.

Om de Audi Q7 nog verder te personaliseren heeft Hofele een speciale bodykit op te markt gebracht. Dit bestaat uit nieuwe voor- en achterbumpers en andere sideskirts. De bodykit zorgt voor een iets agressiever uiterlijk. Zo zien we aan de achterzijde weggewerkte uitlaten en aan de voorzijde apart gemonteerde knipperlichten. Ook heeft Hofele drie aparte grilles voor de Q7 beschikbaar, namelijk de grille van de A8, S8 of die van de W12. Keuze genoeg!

22 inch leverbaar
Naast het nieuwe plastic rondom, heeft Hofele ook nieuw lichtmetaal ontwikkeld voor de Q7. De 22 inch grote velg heet ‘Reverso 22’ en wordt geleverd met 295/30 R22 banden van Pirelli. De wagen kan daarnaast nog 40 mm verlaagd worden door de tuner.

Chiptuning Q7 3.0 TDI
Voor mensen met een diesel heeft Hofele nog meer goed nieuws. Ze kunnen namelijk hun 3.0 TDI laten chiptunen. Het zorgt ervoor dat het vermogen van 233 pk naar meer dan 280 pk stijgt. Het koppel neemt toe van 500 naar ongeveer 580 Nm.

Gerelateerde artikelen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.