Tuning & styling

BMW 6-serie Coupé door AC Schnitzer

De BMW 6-serie is nog maar net op de markt en AC Schnitzer heeft de 6-serie alweer aangepast. De rij-eigenschappen zijn verbeterd, het onderstel verlaagd en het uiterlijk vertoon aangepast.

Opvallend is de grote voorspoiler met luchtinlaten in een nieuwe design. Ook de rest van de auto zit goed in de spoilers. Kijk maar eens naar de zij-skirts, de achterspoiler en de flinke achterbumper. Dit alles doet er veel aan om de BMW 6-serie van een standaard en zelfs zakelijke coupé tot een brute auto te maken.

De lichtmetalen velgen maken het geheel af. AC Schnitzer levert een aantal versie die variëren van 19-21 inch. De door AC Schnitzer aanbevolen Michelin en Continental banden zijn superbreed (285/30).

Om de wegligging te verbeteren is het onderstel aangepast. Het nu veel sportievere karakter van de ACS6, zoals de 6-serie van AC Schnitzer door het leven gaat, stuurt nu nog strakker en heeft een nog betere wegligging. Het oog wil ook wat en dankzij alle aanpassingen ziet het er ook nog eens een stuk mooier uit, de ACS6 is namelijk met 25 mm verlaagd.

Van achteren wordt de ACS6 gekenmerkt door een paar dikke uitlaatpijpen, speciaal ontwikkeld voor de 6-serie. Behalve dat hier een prachtig geluid door heen zal klinken zorgt het gehele uitlaatsysteem ook nog eens voor een betere luchtdoorvoer.

In het geheel is AC Schnitzer ook het interieur van de 6-serie niet vergeten. Speciaal hiervoor is er een pakket ontwikkeld met daarin diverse carbon en zilveren accenten.

Gerelateerde artikelen

BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood

Autonieuws
BMW geeft 6-serie Coupé een stille dood
> Artikel lezen

Monsterlijke voortuitblik op BWM M6 GT3

Spyshots
BMW M6 GT3
> Artikel lezen

BMW plust met M6 Competition Edition

Autonieuws
BMW plust met M6 Competition Edition
> Artikel lezen

Prijzen gefacelifte BMW 6-serie bekend

Autonieuws
BMW 6-serie
> Artikel lezen

16 Bang & Olufsen-speakers in vernieuwde BMW 6-serie

Automultimedia
Gloednieuw Bang & Olufsen-systeem in BMW 6-serie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.