Tuning & styling

Seat Altea XL volgens JE Design

De Seat Altea XL kan worden gezien als een sportieveling onder de midi-MPV´s. Hij heeft een dynamische uitstraling en een dito rijgedrag. Wie echter een stapje verder wil kan aankloppen bij de Duitse tuner JE Design. JE Design heeft een compleet pakket aan sportieve accessoires ontwikkeld voor de Altea XL.

JE Design levert alle onderdelen voor de Altea XL afzonderlijk, maar ook als een volledig pakket. Wie kiest voor het volledige pakket krijgt een sportief aangeklede midi-MPV. Aan de voorzijde wordt het model gedomineerd door een voorspoilerlip onder de bumper. De grille is vervangen door een honingraat exemplaar waarin het Seat-logo achterwege is gelaten. Bovenop de koplampen is een spoilertje (booskijker) gemonteerd. Daardoor kijkt de Altea XL een stuk agressiever de wereld in. Ook aan de achterzijde is de sportieve lijn doorgetrokken. Een nieuwe spoilerlip onder de bumper en vier vuistdikke uitlaatpijpen bepalen het beeld. Het plaatje wordt compleet gemaakt dankzij de zijskirts en de 19 inch lichtmetalen wielen met daaromheen 225/35 R19 banden.

Chiptuning
Passend bij de sportieve uitstraling is ook een krachtiger motorenaanbod. Voor alle dieselmotoren levert JE Design chiptuningsmogelijkheden. Bovendien wordt het rijgedrag positief beïnvloed door de 35 mm verlagingskit.

Gerelateerde artikelen

Seat onthult elektrische Altea en hybride Leon

Autonieuws
Seat onthult elektrische Altea en hybride Leon
> Artikel lezen

Prijzen Leon en Altea (XL) Ecomotive

Autonieuws
Prijzen Leon en Altea (XL) Ecomotive
> Artikel lezen

1.2 TSI voor Seat Leon en Altea (XL)

Autonieuws
1.2 TSI voor Seat Leon en Altea (XL)
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.