Tuning & styling

Volkswagen Eos in Caractere-outfit

Caractere presenteert een sportpakket voor de Volkswagen Eos. De Coupé-Cabriolet van Volkswagen is door Caractere voorzien van diverse exterieuraccessoires die de Eos een extra sportief aanzien geven. Wie niet kan wachten op de Eos R36 moet dus even bij Caractere kijken.

Caractere is een tuner die zich vooral heeft toegelegd op het ontwerpen en ontwikkelen van sportieve accessoires voor Volkswagens en Audi´s. In tegenstelling tot veel tuners is Caractere echter alleen gericht op accessoires en blijft onderhuidse tuning voorbehouden aan bijvoorbeeld Abt Sportsline en JE Design.

Eos sportpakket
Aan de voorzijde springt de dikke voorbumper direct in het oog. De grote luchtinlaten zijn voorzien van honingraatgaas en de mistlampen zijn mooi geïntegreerd. De chromen grille is in een donkere kleur gespoten en past daardoor in het geheel. Aan de zijkant zien we skirts en een setje 19 inch lichtmetalen wielen. De achterzijde van de Caractere Eos dankt zijn sportieve aanblik aan de spoiler op de kofferbak en de sportbumper. Twee dikke uitlaatpijpen zorgen voor een lekkere sound en tegelijk maken die het plaatje compleet.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen Eos fors duurder door nieuwe Golf Cabrio

Autonieuws
Volkswagen Eos fors duurder door nieuwe Golf Cabrio
> Artikel lezen

Forse prijsverlaging Volkswagen Eos

Autonieuws
Forse prijsverlaging Volkswagen Eos
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.