Tuning & styling

Extra stoere Nissan 350Z van Elia

De van zichzelf al stoere Nissan 350Z wordt door Elia, één van de belangrijkste Renault tuners, flink opgedoft. De Nissan 350Z van Elia ziet er hierdoor nog sportiever uit.

In slechts drie weken tijd heeft men een eerste getunende versie voor de Nissan 350Z ontwikkeld welke werd geïntroduceerd op de Autoshow in Essen. Nu zijn er meerdere versies leverbaar die er zelfs nòg stoerder uitzien. In het oog springend zijn de enorme 19 en 20 inch lichtmetalen velgen die overigens behoorlijk aan de prijs zijn. De velgen inclusief banden komen op een bedrag tussen de € 4.100,- en € 4.600,-.

Meer uiterlijk vertoon is te vinden in een bodykit bestaande uit o.a. een voor- en achterbumper. Onder de achterbumper door komt een dikke dubbele uitlaat. Om het sportieve karakter extra te accentueren is er sportvering gemonteerd en is de 350Z nog een stukje dichter naar het asfalt gehaald.

Het totale pakket kost € 7.400,- wat inclusief de (dure) velgen is. Over een paar maanden verschijnt er ook een tuning-pakket voor de Nissan 350Z.

Gerelateerde artikelen

Nieuwe 1.3-turbo voor Renault, Nissan en… Mercedes

Autonieuws
> Artikel lezen

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

Autonieuws
IMx KURO
> Artikel lezen

CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'

Autonieuws
CEO Renault-Nissan: 'Wij zijn de allergrootste'
> Artikel lezen

Nissan GT-R (Nismo) weet niet van ophouden

Spyshots
> Artikel lezen

Nissan Xmotion Concept: Qashqai van 2030?

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.