Heico Sportiv bodykit voor Volvo XC90

In navolging op de door Volvo gefacelifte XC90 komt Heico Sportiv met een nieuwe bodykit. Het pakket bestaat uit accessoires om de voor- en achterzijde van de XC90 een sportievere look te geven. Ook motortuning behoort tot de mogelijkheden.

De Zweedse SUV is sinds kort leverbaar als XC90 Sport. Dat model wordt gekenmerkt door sportieve accessoires die het exterieur net dat beetje meer sportiviteit geven dan een standaard XC90. Maar voor wie een écht sportieve XC90 wil rijden kan terecht bij de Duitse tuner Heico Sportiv. De XC90 van Heico Sportiv is vooral aan de voorzijde lekker sportief aangekleed. De grille met gaas en Heico-logo bepalen een belangrijk deel van het aangezicht. Maar ook de driedelige voorspoiler die op de originele bumper kan worden bevestigd is beeldbepalend. Van opzij springen voornamelijk de 19 inch vijfspaaks lichtmetalen wielen direct in het oog. Heico heeft de achterzijde voorzien van een dakspoiler en een diffusor. De dikke uitlaatpijpen komen aan weerszijden onder de bumper door.

Sportinterieur
Het interieur kan Heico eveneens aanpakken. Behalve wat subtiele details als een aluminium pookknop, setje vloermatten en aluminium pedalen is het ook mogelijk om een compleet sportinterieur te krijgen. Heico monteert dan voorin twee kuipstoelen en bekleed de achterbank volledig met leer. Tevens is het mogelijk het interieur om te toveren tot een bioscoopzaal. Heico monteert dan diverse TFT-schermpjes.

Motortuning
Wie behoefte heeft aan meer vermogen kan de XC90 ook motorisch laten tunen. Zo is de T6-motor te kietelen tot 320 pk en de D5 tot 245 pk. De 2.5 liter turbomotor kan dankzij Heico een vermogen van 245 pk overbrengen op de wielen.
Tip
Goed verzekerd de weg op
Goed verzekerd de weg op

Kies de dekking die bij jouw (elektrische) auto past met de Interpolis Autoverzekering. Standaard € 0,- eigen risico en vrije reparatiekeuze.

Redactie
Door Redactie

Voor jou geselecteerd

Wekelijks autoplezier in je mailbox?

  • ✓ Mis geen belangrijk autonieuws
  • ✓ Exclusieve verhalen alleen voor jou
  • ✓ Speciale kortingen en acties