Tuning & styling

Honda CR-V volgens Mugen

Honda-tuner Mugen heeft de CR-V een lekker sportieve uitstraling gegeven. Zowel van binnen als van buiten werd Honda´s nieuwe SUV aangepakt door de tuner. Het resultaat mag er zijn!

Mugen is opgericht door Hirotoshi Honda, inderdaad de zoon van Honda-oprichter Soichiro Honda. De band met het merk is dan ook altijd al zeer sterk geweest. De Japanse tuner is specialist op het gebied van Honda-tuning. De producten die zij leveren zijn dan ook optimaal afgesteld op de Honda-modellen.

Dagrijverlichting
De CR-V is nog maar koud geïntroduceerd of Mugen komt al met een sportief pakket aan accessoires voor de SUV. Aan de voorzijde springt de sportieve voorspoiler direct in het oog. Naar wens zijn er LED-lampjes onder de mistlampen te monteren. Deze zijn geschikt als dagrijverlichting. In de grille is het Honda-logo ingeruild voor een exemplaar van Mugen. Van opzij zijn het de 19 lichtmetalen wielen die de aandacht trekken. De achterzijde van de CR-V dankt zijn sportieve look aan de onderspoiler waarin plaats is gemaakt voor de uitlaateindstukken. Mugen levert diverse uitlaatsystemen waaronder een systeem met twee uitlaatpijpen in het midden. Tot slot pronkt er een spoiler op de achterklep.

High performance olie
Bij alleen tuning van het exterieur is het niet gebleven. zo levert Mugen een cover voor over de motorkap, high performance olie en speciale remvloeistof. De dop waarmee de vulopening van het oliereservaat wordt afgesloten levert Mugen in diverse kleuren. In het interieur kan Mugen wat sportieve accessoires leveren. Onder meer aluminium sportpedalen en een verchroomde behuizing van de binnenspiegel behoort tot de mogelijkheden.

Gerelateerde artikelen

Honda presenteert drie nieuwe motoren voor onder andere vernieuwde CR-V

Autonieuws
Honda CR-V
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.