Tuning & styling

Caractere bodystyling voor Audi Q7

Caractere heeft een sportieve uitmonstering voor de Audi Q7 ontworpen. Caractere slaagt er regelmatig in om een sportieve, maar wel nette bodykit te ontwikkelen. Ook bij de Audi Q7 is dit erg goed gelukt.

Sommige tuners willen nog wel eens iets te ver gaan in het ontwikkelen van een bodykit. Caractere staat er bekend om hierin niet door te schieten. De lijnen van Audi worden gerespecteerd en de bodykit is geheel in lijn in met het model. Hun laatste creatie is een volledige kit voor de SUV Q7. Het front van de Q7 krijgt een extra sportieve uitstraling dankzij de compleet nieuwe voorbumper. De grote luchtinlaten, geïntegreerde voorspoiler en de ronde mistlampen zorgen ervoor dat je om deze Q7 niet zomaar heen kunt. Ook afkomstig van Caractere is de honingraatgrille met daarin een RS7 badge.

Achterspoiler en RS4-velgen
De achterzijde dankt de extra sportieve look vooral aan de achterbumper en de rechthoekige uitlaatpijpen. De spoiler op het dak draagt uiteraard ook bij aan de realisatie van de sportieve Q7 van Caractere. Tot slot heeft de tuner wielkastverbreders in het assortiment. Ze geven de wielkasten net dat beetje extra body. Om het af te ronden kunnen de - van de RS4 bekende - lichtmetalen wielen onder de Q7 gemonteerd.

Gerelateerde artikelen

Audi Q7 e-tron TDI (15%) te bestellen

Autonieuws
En de prijs van Audi Q7 e-tron (15%) is...
> Artikel lezen

Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro

Autotests
Autotest | Audi Q7 TDI e-tron quattro
> Artikel lezen

Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7

Autonieuws
Audi lepelt viercilinder-turbobenzine in Q7
> Artikel lezen

Audi SQ7 TDI: 435 pk en elektrische supercharger

Autonieuws
Audi SQ7 TDI
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.