Tuning & styling

Cobra leeft zich uit op de Micra C+C

De nieuwe Nissan Micra C+C is een van de de kleinste cabriolets met hardtop klapdak. Met Cobra N+ kunt u hem nog individueler en exclusiever maken. Diverse accessoires geven de Micra C+C een sportievere look.

Aan de voorzijde valt direct de chromen grille op, ook onderaan in de bumper is chroom te zien net als helemaal onderaan de bumper. Kijken we verder dan zien we de chromen buitenspiegels en verchroomde beugels die we vaker op cabriolets zien. Aan de achterzijde zien we een achterspoiler en een chromen strip over de kofferklep. Ook valt de dubbele uitlaat goed op. Die is volgens Cobra ook nog eens goed voor een sportiever geluid.

17 inch wielen mogelijk
Naast de accessoires om de body van de C+C sportiever te maken, levert Cobra ook nog een aantal lichtmetalen wielen voor de Micra. 16 en 17 inch velgen horen tot de mogelijkheiden. Op de foto’s zijn de Cobra N+ 7Jx17 velgen te zien met daar omheen een 205/40 R17 band. Ook kan Cobra voor een verlaging van 30 mm zorgen. Binnenin is er ook het één en ander mogelijk. Zo bied Cobra N+ bijvoorbeeld andere pedalen en een verchroomde handremhendel aan.
Alle Cobra artikelen en veel meer treft u in onze webshop www.trendyauto.nl

Gerelateerde artikelen

Nissan IMx KURO: futuristische concept 'leest' jouw gedachten

Autonieuws
IMx KURO
> Artikel lezen

Nissan Micra C+C: ´Tweeëntwintig seconden´

Autotests
Nissan Micra C+C: ´Tweeëntwintig seconden´
> Artikel lezen

Coupé+Cabriolet op basis van de Micra in productie

Autonieuws
Coupé+Cabriolet op basis van de Micra in productie
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.