Tuning & styling

Ferrari Enzo door Novitec Rosso

Novitec Rosso heeft zich over de Ferrari Enzo gebogen. De motor hebben ze ongewijzigd gelaten, maar het in- en exterieur heeft een aantal minimale wijzigingen ondergaan. Voor wie zich echt wil onderscheiden!

Grote kans dat je in je leven slechts één keer een Ferrari Enzo tegen zult komen. Maar voor wie zich in deze kringen veel begeeft loopt maar zo het risico dat er een Enzo naast je parkeert. Het zou vervelend zijn als je dan geen uniek exemplaar rijdt. En daarom heeft Novitec Rosso - de beroemde Ferrar-tuner - een aantal accessoires ontwikkeld.

Zwart lichtunits
Het uitlaatsysteem is door Novitec compleet vernieuwd. De uitlaatpijpen hebben een diameter van 90 mm en moeten de geweldige sound van de V12 nog verder versterken. Het meest opvallend zijn de in zwart uitgevoerde achterlichten en de zwarte zijknipperlichten. Tekent wel erg mooi af bij knalgele kleur van het exemplaar dat Novitec onder handen heeft genomen.

Klantspecifiek interieur
Het interieur is door Novitec geheel naar wens van de klant aan te kleden. De stoelen en delen van het interieur kunnen worden bekleed met een mix van leer en alcantara. Het dashboard kan worden aangekleed met carbon of aluminium. Maar ook elke andere wens van de klant kan worden uitgevoerd.

Gerelateerde artikelen

Ferrari’s 3.9 V8-biturbo beste moment van ’t moment

Autonieuws
> Artikel lezen

Ferrari-ontwerper heeft z'n eerste Kode57 Enji al verkocht

Autonieuws
> Artikel lezen

Opvolger Ferrari Enzo krijgt V12-hybride

Autonieuws
Opvolger Ferrari Enzo krijgt V12-hybride
> Artikel lezen

Ferrari Enzo van schroot naar fortuin

Autonieuws
Ferrari Enzo van schroot naar 1,6 miljoen euro
> Artikel lezen

Iemand heeft € 60 miljoen voor een Ferrari betaald

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.