Tuning & styling

Alsof 507 pk nog niet genoeg is!

Het zal niemand verbazen dat sommige kopers van een M6 meer willen. Speciaal voor wie 507 pk nog niet genoeg vindt heeft G-POWER een tuningskit gemaakt voor de BMW M6. Naast het extra vermogen is er nog meer te halen voor de M6.

507 pk en een koppel van 520 Nm. Menig autoliefhebber zou smullen van deze cijfers. Maar G-POWER, één van de vele BMW-tuners, vond dat het nog niet genoeg was en maakte de G6 Coupé 5.0 S. Na behandeling van de heren van G-POWER levert de V10 uit de M6 maar liefst 620 pk. Ook is het koppel een stuk hoger, namelijk 620 Nm. Het welbekende sprintje van nul naar honderd is nu binnen 4,5 seconden gepiept en de topsnelheid is begrensd op 330 km/u.
 
Remvermogen
Naast het extra vermogen levert G-POWER ook nog een complete bodykit voor de M6. Dit bestaat onder meer uit andere bumpers en zijskits. De bodykit is ontworpen met de gedachte om de nu al perfecte lijnen te verbeteren om een unieke en krachtige uitstraling te genereren. Ook levert G-POWER andere uitlaten om het orginele V10-geluid te verbeteren. De 21 inch wielen die u op de foto’s ziet zijn uiteraard ook leverbaar. Daaromheen werden 285/30 ZR21 banden gemonteerd die goedgekeurd zijn tot snelheden van 330 km/u. Om ook weer tot stilstand te komen monteert G-Power het G400 remsysteem. Dit bestaat uit 400 mm (diameter) remmen die op hun taak berekend zijn.

Gerelateerde artikelen

Een M3-koppeling bestellen, er eentje voor de F1 krijgen

Autonieuws
> Artikel lezen

Internet is BMW M2 Competition te snel af

Autonieuws
> Artikel lezen

Opleukerij: M Performance Parts voor BMW M2 Competition

Autonieuws
> Artikel lezen

BMW M2 Competition komt nog harder feestvieren

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.