Tuning & styling

Bodykit voor Volkswagen Jetta

Voor de Volkswagen Jetta heeft Caractere een sportieve bodykit ontworpen. De bodykit bestaat uit een aantal onderdelen en geeft de Jetta de uitstraling van een sportsedan. De wijzigingen betreffen puur uiterlijke aanpassingen.

Volkswagen levert de Jetta sinds kort ook met de 200 pk sterke TFSI-motor uit de Golf GTI. Tijdens onze testrit met deze auto viel op dat motor de Jetta bijzonder levendig maakt. Bij het zien van de Jetta verwacht je deze prestaties niet. We concludeerden dan ook dat het erg jammer is dat Volkswagen de Jetta niet van een sportief pakket heeft voorzien. Gelukkig zijn er nog altijd tuners die zich daar wel aan wagen. Zo ook Caractere.

GTI-look
Caractere heeft de bodykit ontworpen met in het achterhoofd de Golf GTI. De voorbumper met hongingraatgaas doet dan ook sterk aan de Golf GTI denken. In het bijzonder wanneer voor de GTI-achtige stijl wordt gekozen. Dan is het middenstuk in zwart uitgevoerd en is de grille voorzien van een rood randje. Naar wens is de grille eveneens zonder VW-logo te bestellen.

Spoilers
Aan de achterkant zien we een spoiler op het dak en op de kofferbak. De kofferbak spoiler is in twee uitvoeringen leverbaar. De sportieve achterbumper en de RS-badges maken de sportieve look compleet.

Gerelateerde artikelen

Volkswagen Jetta Hybrid knalt met 300 km/h over zoutvlakte

Autonieuws
Volkswagen Jetta Hybrid neemt alvast aanloop naar marktlancering
> Artikel lezen

Volkswagen lanceert fiscaal aantrekkelijke Jetta Hybrid

Autonieuws
Volkswagen lanceert fiscaal aantrekkelijke Jetta Hybrid
> Artikel lezen

Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd

Autonieuws
Volkswagen Jetta Hybrid in prijs verlaagd
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.