Tuning & styling

RS4-look voor Audi A4 Cabriolet

Audi-tuner Caractère toont een bodykit voor de A4 Cabriolet. Het pakket is gebaseerd op het design van de RS4 Cabriolet en geeft uw A4 Cabriolet daarmee een RS4-look.

U wilt uw A4 Cabriolet de look geven van de supersnelle RS4 Cabriolet? Caractère maakt het mogelijk. Een uitgebreid pakket aan accessoires tovert de A4 Cabriolet om in een RS4. Een dikke V8 ontbreekt in het vooronder, maar de looks zijn in ieder geval lekker dik.

Vuistdikke uitlaatpijpen
Het pakket bestaat onder meer uit een speciale voorbumper. De bumper is voorzien van honingraatgaas in de luchtinlaten en de grille. De geïntegreerde voorspoiler en het RS4-logo maken de look aan de voorkant compleet. Van opzij zien we 18 inch lichtmetalen wielen zoals die ook op de originele RS4 zijn gemonteerd. De achterkant van de A4 Cabriolet wordt gedomineerd door een spoilertje op de achterklep en een dikke bumper. Door de bumper heen prijken twee vuistdikke uitlaatpijpen.

Prijs
Het pakket is leverbaar op alle types van de A4 Cabriolet. Voor het complete pakket moet - exclusief montage/spuiten en velgen - een kleine 1.500 euro worden neergeteld.

Gerelateerde artikelen

Sportieve elegantie: Audi A4 Cabriolet

Autotests
Sportieve elegantie: Audi A4 Cabriolet
> Artikel lezen

'Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in'

Autonieuws
Audi TT Roadster en A5 Cabrio eruit, A4 Cabrio er weer in
> Artikel lezen

Audi en Hyundai storten zich samen op brandstofcel

Autonieuws
> Artikel lezen

Meer Autowereld.com

Merk / model dossiers

Sluiten
Wij maken gebruik van cookies: lees hier hoe en wat.